Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Forskjellig:

Hellerud vel tirsdag 5. desember 2017

Synes du at førjulstid krever mye fra deg? De magiske lyder fra gong kan hjelpe deg både gi slipp i unødvendige spenninger og finne til indre ro.

Hellerud vel ligger halvveis til Hellerudtoppen - med flott utsikt over Oslo. Konsertrom er luftig med stor høyde under taket og en flott akustikk. Så dette gjør gongavspenning der til en unik ounikopplevelse.

GONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

YINYOGA er myke pusteteknikker og strekk som holdes lenger, det er også myke bevegelser mellom stillingene. Yinyoga basert på den kinesiske filosofi og medisin og øvelser tilpasses til årstiden. Vitner øvelser er myke og derfor time passer for de fleste. Øvelser tilpasses alle deltakere.
Øvelser er med på å roe ned kropp og sinne, slik du får mest utbytte av avspenning.

Deretter ligger du (kan sitte eller bevege deg også) på et underlag og ta imot helende lyd vibrasjoner.
Mellom gong innslagene vil du også oppleve fascinerende toner fra 4 forskjellige syngeboller, transparente vibrasjoner fra sansula, oppløftende klang fra koshiklokker, beroligende lyder fra oceantromme og magiske lyder fra andre akustiske instrumenter.

Det trengs ingen forkunnskaper - velkommen som du er og opplev!

PRIS 300 kr
Du sikrer deg plass ved å betale via nett på billetto.no
Begrenset antall plasser!

Du blir ledet gjennom kvelden av:
MARIA ANDERSEN, gongspiller, gongterapeut og gongyogalærer. Maria utdannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere.
Maria er også MediYoga og YinYoga lærer og holder yoga kurs på Hellerud Vel femte år på rad. Ved siden av har Maria praksis som massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut.

SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com

VIKTIG: Ta med deg underlag, pledd, pute og det du trenger for å ligge godt. (Du kan også velge å sitte.) Ha på behagelige klær.

YinYoga og en lang Gongavspenning på Hellerudtoppen med Maria
Sted: Hellerud vel
Adresse: Landeroveien 1, 0672 Oslo, Norway
Dato: Tirsdag 5. desember 2017
Tid fra: 20:00
Tid til: 22:00
Kategori: Forskjellig
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Hellerud vel
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Hellerud vel her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo