Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Festival:

Cafe Sør søndag 10. desember 2017

6-10.desember er det klart for et nytt Musikk på Sør! Vi har en fantastisk line up og håper du kommer, alle våre konserter har gratis inngang, ID: 20-år

Onsdag 6.desember
21:00 - 21: 45 Tusen Takk
Tusen Takk ble startet høsten 2013, av låtskriver og produsent Unn Lange Buer( Alion, You Wish). I studio og på scenen har hun med seg Sigurd Ytre-Arne (Wauwatosa, Leaveme), Espen Skretteberg (Acres Wild) og Emil Kraugerud (Dingus)

Tusen Takk lager følelsesladd og organisk musikk med norsk tekst og elektroniske elementer. Ærlig skildring av vold, mobbing og den moderne tids ensomhet går igjen som noen av temaene.
Med sin nakne vokal, balansert av et fascinerende lydbilde bidrar Tusen Takk med en særegen og bunnsolid musikkopplevelse innenfor norsk alternativ pop. Tusen Takk slapp sin første singel Tommel Opp i november 2015 sammen med en video, som ble anbefalt på P3s Videorama.

Tusen Takk sin første EP Lakrisbåter ble utgitt i 2016 med tilhørende musikkvideoer, og ble varmt mottatt med gode anmeldelser. Denne høsten vil det i anledning turnèen slippes singler fra det kommende albumet som har releasedato vår 2018.
Musikk:

open.spotify.com/artist/0BXO9Mxgmk4cY7vDgvPAfu

22:00 - 22:45 Mowlith
Musikken til Mowlith kan karakteriseres som moderne indie-pop, og blander elementer av elektronika, progressiv rock og fusion-jazz på en smakfull og innovativ måte. Mowlith, med hadelendingen og tidligere elev av Anne-Marie Giørtz, Benedicte Edvardsen (Ayvn) i spiss, beveger seg i samme musikalske sfære som amerikanske Haerts og skotske Chvrches, med påvirkning av et bredt spekter av artister og band, som blant andre Emilie Nicolas, Massive Attack og Snarky Puppy. Tom Ian Klungland (Animator, Sworn) , Andreas Fammé (The Feelgood Orchestra, City in Stripes), Øyvind Eliassen ( The Feelgood Orchestra, Solo Diarra Band), og Oskar Holldorff ( Per Øystein Sørensen, Dim Gray, Ayvn) utgjør resten av det fremadstormende bandet.

16. november 2016 slapp Mowlith sitt debutalbum Until our feet no longer touch the ground, etter flere suksessfulle singler i løpet av det året. Første singel Generation Z har godt over 10000 avspillinger på Spotify, og både andre og tredje singelen Surrender og Cloud har fått mye oppmerksomhet. Cloud har blitt anbefalt av Urørt, og låter fra albumet har fått spilletid på studentradio i Oslo, og er blitt listet på Spotify. Bandet har akkurat vært i studio, og kommer med nye låtslipp våren 2018.
Musikk:
Bandcamp:

mowlith.bandcamp.com/releasesTorsdag 7.desember
Wine 4 me med Keskya

Fredag 8.desember
21:00 - 21:45 Vilde Bakken
Da Vilde møtte Bjørn-Even skjedde det noe magisk. Det var som om pianospillet hans ble til ord på den korte veien mellom fingrene hans og ørene hennes. Et samarbeid ble uunngåelig. Nå kan du høre resultatet: et knippe unikt nydelige låter som varmer fra innsiden og ut. Tom Waits, Norah Jones og Dolly Parton er naturlige referanser. På trommer har de med seg Knærten Simonsen, og

Musikk på Sør - Desember
Sted: Cafe Sør
Adresse: Torggata 11
Dato: Søndag 10. desember 2017
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:00
Kategori: Festival
Nettside Del på Facebook

Kart - Her finner du Cafe Sør
Longitude: 10.748352 - Latitude: 59.914187

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Cafe Sør
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Cafe Sør her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon