Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Forskjellig:

Blå Kors Kontaktsenter lørdag 2. desember 2017

Mange sliter med å finne ut hva de skal gi i gave til en som har alt. Blå Kors Kontaktsenter Oslo inviterer deg til å gi en gave som gjør juletiden litt hyggeligere for en som nesten ikke har noe. Et sett ullundertøy vil varme både kroppen og hjertet til et menneske som kanskje skal tilbringe jula i et parkeringshus.

Du kan levere gaven i Mariboes gate 4 lørdag 2. desember mellom kl 12 og 16. Her serverer vi gløgg og pepperkaker til alle som kommer innom. Vi vil også være til stede på Grønland Basar lørdag 9. desember mellom kl 10 og 18. Julegavene deles så ut på Kontaktsenterets julefest for rusavhengige og bostedsløse lørdag 16. desember.

Tips til gaver: ullundertøy, ullsokker, skjerf, lue, genser, votter, jakke etc. Men for all del det er lov å være kreativ. Vi har en høy andel menn og en liten andel kvinner blant gjestene våre. Merk gjerne gavene med kjønn og størrelse. Vi setter stor pris på om du kan feste en post-it-lapp med informasjon om gavens innhold slik at vi kan sortere rettferdig før julefesten.

Vi tar dessverre ikke imot brukte artikler siden dette er julegaver.

Blå Kors julegaveaksjon
Sted: Blå Kors Kontaktsenter
Adresse: Mariboes gate 4
Dato: Lørdag 2. desember 2017
Tid fra: 12:00
Tid til: 16:00
Kategori: Forskjellig
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Blå Kors Kontaktsenter
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Blå Kors Kontaktsenter her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo