Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Deichmanske Bibliotek, Nydalen torsdag 7. desember 2017

Lahlum og Nærum, begge krimforfattere, men med svært ulik stil, dykker ned i egne og hverandres bøker. Alene på en scene byr de på sine beste triks og tips, graver i hverandres tekster, leser høyt, og kombinerer seriøs bokbading med fjas og tull.

Hvordan skrive god krim? Hvordan bygge historier, linjer og karakterer? Hvordan skape spenning? Er det grenser for hva det er lov å skrive om? Hva utgjør krimspråket og hva bryter det?

Det blir lov å stille spørsmål og å låne eller kjøpe bøker.

Mestermøtet er en del av arrangementsserien FRI DRESSUR! språk, løgn og forbannet dikt. Arrangementsserien er støttet av Fritt Ord.

Knut Nærum er forfatter og satiriker. Han har skrevet en rekke tegneserier, barnebøker og parodier. Døde menn går på ski (2002), den første av flere krimparodier, hentet inspirasjon fra André Bjerke og har blitt brukt som påskekrim av NRK Radioteateret. I år er han aktuell med romanen Barmhjertighet.

Hans Olav Lahlum er forfatter og historiker. Han har skrevet biografier og sakprosa i tillegg til krim. Hans første krimroman Menneskefluene om etterforskerparet K2 og Patricia kom i 2010. Senere har han skrevet flere oppfølgere, og bøkene er solgt til flere land. I år er han aktuell med den frittstående krimromanen De fems tegn.

Krimspråket med Hans Olav Lahlum og Knut Nærum
Sted: Deichmanske Bibliotek, Nydalen
Adresse: Nydalsveien 30 C, 0484 OSLO
Dato: Torsdag 7. desember 2017
Tid fra: 17:30
Tid til: 19:00
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside

Kart - Her finner du Deichmanske Bibliotek, Nydalen
Longitude: 10.762546 - Latitude: 59.950337

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Deichmanske Bibliotek, Nydalen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Deichmanske Bibliotek, Nydalen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Tivoli p Grorud i Oslo