Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Ris kirke torsdag 7. desember 2017

I desember legger saxofonisten Ola Asdahl Rokkones og organisten Terje Baugerød ut på lanseringsturné i forbindelse med utgivelsen av deres nye CD I denne søte juletid. I løpet av turnéen besøker de Skien, Oslo, Tromsø og Trondheim, før de vender nesen mot Russland.

Musikken består av nye og gamle julesanger i egne, og for publikum kanskje uventede, arrangementer. De to improviserende musikerne skaper et dempet landskap hvor folkemusikk og jazz møter både kjente og ukjente julemelodier. Musikerne drar veksel på klangpotensialet i kirkerommet og det dynamiske spekteret man kan få av kombinasjonen orgel og saxofon.

De som vil sjekke ut musikken, kan finne albumet I denne søte juletid på alle digitale plattformer. CD kan bestilles fra Terje eller Ola f.eks. ved å sende en mail til cd@terjeb.no eller kjøpes på konsertene. Innspillingen ble gjort i Ris Kirke der Terje Baugerød er kantor, og er støttet av Nordnorsk Jazzsenter.

Både Ola og Terje er musikere som jobber innenfor forskjellige musikalske sjangere fra klassisk til jazz, pop og folkemusikk fra en rekke kulturer.

Ola Asdahl Rokkones er oppvokst i Oslo og bosatt i Tromsø. Han holder et høyt nivå som utøver innenfor både klassisk og jazz, og turnerer mye både nasjonalt og internasjonalt.

Terje Baugerød er opprinnelig fra Porsgrunn. Ved siden av kantorjobben i Ris kirke, er han aktiv som produsent, komponist/arrangør og musiker, hovedsakelig gjennom sitt produksjons- og plateselskap TerjeB Production.

Inngang: 250,-. Konserten varer i ca 1 time.

Julekonsert med Ola Asdahl Rokkones og Terje Baugerød
Sted: Ris kirke
Adresse: Risbakken 1, Oslo
Dato: Torsdag 7. desember 2017
Tid fra: 19:00
Tid til: 20:00
Kategori: Musikk
Nettside

Kart - Her finner du Ris kirke
Longitude: 10.701177 - Latitude: 59.947564

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Ris kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Ris kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Tivoli p Grorud i Oslo