Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Forskjellig:

Medisinsk Yoga Øst AS lørdag 2. desember 2017

Tantric Exploration er en helg retreat med tantriske meditasjoner og sjamanistiske seremonier for deg som ønsker å åpne ditt hjerte for betingelsesløs kjærlighet, hengi deg til den kosmiske glede og utforske kundalini energi helbredende kraft.

Helgen begynner med samtaler om intimitet, integritet, nærvær og den oppvåkningsprosess som mange i verden gjennomgår for øyeblikket. Vi kommer til att utforske den tantriske meditasjonen eyegazing og gi tantrisk berøring. Vi vil utforske orgasmisk pust og dype sjelelige møter. Workshopen avsluttes med sex magi, en sjamanistisk ritual som manifesterer dine drømmer. Du kan komme selv eller sammen med en partner, og hvis du kommer med en partner, kan du velge å gjøre alle de intime øvelsene med partneren din.

Lin Holmquist vil lede deg gjennom retreaten i helgen. Hun har sin bakgrunn i den klassiske yogan, den klassiske hvite tantranen, NLP, sjamanisme og er i dag tantraterapeut med hele verden som arbeidsfelt. Med sin solide bakgrunn i yoga og tantra guidet hun deg trygt og sikkert gjennom disse kraftfulle tantriske ritualene og hjelper deg å åpne døren til din indre kraft. Lins dharma, livsoppgave, er å støtte folk i oppvåkning og spre en melding om fred, frihet og kjærlighet i verden.

Tider: 10:00 - 17:00
Pris: 2000 Nok per person
Hvis du kommer med en partner och melder deg på før 24/11 får dere 250 nok rabatt per person. Påmelding via mail.

Tantric Exploration
Sted: Medisinsk Yoga Øst AS
Adresse: Nils Lauritssønsvei 34
Dato: Lørdag 2. desember 2017
Tid fra: 10:00
Tid til: 16:00
Kategori: Forskjellig
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Medisinsk Yoga Øst AS
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Medisinsk Yoga Øst AS her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo