Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Herr Nilsen fredag 1. desember 2017

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en dyktig sanger. I mer enn 30 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk, spilleglede og sitt smittende humør. Denne kvelden gjester han Østkanten Bluesklubb solo med gitarer, godt humør og knall låter!

Konsertstart kl 22.00. Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Frode er gitarvirtuosen og sjefen i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som Long December Night, Everyone Needs A Friend, Invisible Man og verdenskjente Vitae Lux. Høsten 2013 var Frode aktuell med soloalbumet Envy The Man: En pop-plate fylt med vakker og variert musikk, både ballader og svingende up-tempo låter. Også her har Frode skrevet all musikken selv og synger selv. Vinteren 2016 utga Frode instrumentalalbumet Kanestrøm, med en tydelig signatur fra Frode som gitarist og komponist.

Frode har komponert operaen Donna Bacalao og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. Frode er også kjent for sine programlederroller på TV og i ulike kultur- og næringslivsarrangement. Han er også en etterspurt solist med orkestre, storband, kor, korps og band, både som gitarist og sanger.

Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum han rett og slett elsker sitt publikum og de elsker ham!

Østkanten Bluesklubb presenterer : Frode Alnæs
Sted: Herr Nilsen
Adresse: C.J.Hambros plass 5
Dato: Fredag 1. desember 2017
Tid fra: 22:00
Tid til: 01:00
Kategori: Konsert
Epost Nettside Del på Facebook

Kart - Her finner du Herr Nilsen
Longitude: 10.740944 - Latitude: 59.915435

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Herr Nilsen
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 31. august 2018
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 7. september 2018
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 14. september 2018
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 21. september 2018
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 28. september 2018

Legg inn arrangement ved Herr Nilsen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon