Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Utstilling:

Oslo rådhus, østre galleri lørdag 2. desember 2017

Beskrivelse: Skulptørene Tobbe Malm som er aktuell med Rosemonumentet ved Oslo Domkirke og Kirsten Selmer bruker begge resirkulerte materialer i sine skulpturer, og setter på denne måten gjenbruk på agendaen. De har begge en humoristisk tilnærming hvor alt kan brukes og alt er mulig, samtidig som det også blir nærliggende å tenke på alvoret rundt overforbruket i den vestlige verden.

Billedkunstner Henriette Sonne maler realistisk og mininalistisk, ofte med en ledning som et sterkt symbol. Ledningen gir mange assosiasjoner i vårt trådløse samfunn og blir en refleksjon over hva som binder oss sammen og hvilke valg vi tar i hverdagen. Hun ønsker å belyse det vakre i det stygge.

Ingrid Solesviks akvareller i florlette og sanselige lag utforsker de kvinnelige former i kontrast til det maskuline landskap, noe som er et høyaktuelt tema i dagens samfunn. Hun eksperimenterer impulsivt i moderne akvarellteknikk.

Anne Margrethe Hjelvik skaper i sine malerier en drømmeaktig stemning i spenningsfeltet mellom landskap i flere dimensjoner og med uventede elementer, noe som gir rom for refleksjoner på flere plan.

KUNST I KONTRAST I OSLO RÅDHUS
Sted: Oslo rådhus, østre galleri
Adresse: Rådhusplassen 1, 0037 Oslo
Dato: Lørdag 2. desember 2017
Tid fra: 12:00
Tid til: 18:00
Kategori: Utstilling
Nettside Del på Facebook

Kart - Her finner du Oslo rådhus, østre galleri
Longitude: 10.733278 - Latitude: 59.911691

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Oslo rådhus, østre galleri
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Oslo rådhus, østre galleri her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo