Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Herr Nilsen onsdag 20. desember 2017

Tre generasjoner av Norges fremste og mest innflytelsesrike jazzgitarister på én og samme scene: vi snakker Halvard Kausland, Staffan William-Olsson og Hallgeir Pedersen i ett og samme band?
- Men, dette er jo tre ønsker på én gang og det går jo ikke!
Jovisst går det:

Herrene Kausland/William-Olsson/Pedersen har samlet seg under banneret Norwegian Great Guitars. Disse tre internasjonalt anerkjente gitarister representerer det beste kongeriket har fostret av gitarister inspirert av den amerikanske jazztradisjonen. Med hvert sitt distinkte sound, herlige arrangementer for tre gitarer - og solistiske prestasjoner av ypperste klasse byr de på en helt spesiell jazzopplevelse.

Med seg har de en av de mest hardt swingende rytmeseksjoner som er å oppdrive i Norge. Repertoaret består av egenkomponert materiale fra hver gitarist i tillegg til selekterte standardlåter.

NGG vil by på det beste av samspill innen jazz der stikkordene er bebop, blått, vakre melodier, inspirasjon, dedikasjon, lidenskap og sjel. Gjør deg herved klar til en helaften i jazzgitarens navn med Norwegian Great Guitars!

Forhistorie:
De amerikanske gitarlegendene Barney Kessel, Charlie Byrd og Herb Ellis opprettet på begynnelsen av 70-tallet et jazzgitarensemble under navnet The Great Guitars.

I 2011 initierte UD en norsk versjon: The Norwegian Great Guitars - Staffan William-Olsson, Hallgeir Pedersen og Halvard Kausland takket ja til oppgaven. De la ut på turné og spilte inn en helaftens radiokonsert for NRK P2. I dag, fire år senere stortrives de fortsatt sammen.

Hallgeir Pedersen, Halvard Kausland og Staffan William-Olsson gitar
Jens Fossum bass
Hermund Nygård trommer

Oslo Jazzforum: Norwegian Great Guitars
Sted: Herr Nilsen
Adresse: C.J.Hambros plass 5
Dato: Onsdag 20. desember 2017
Tid fra: 20:00
Kategori: Konsert
Nettside

Kart - Her finner du Herr Nilsen
Longitude: 10.740944 - Latitude: 59.915435

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Herr Nilsen
The Music Of Willie Nelson... torsdag 22. mars 2018
Oslo Jazzforum: Odd Steinar Al... lørdag 24. mars 2018
Østkanten Bluesklubb presenter... fredag 6. april 2018

Legg inn arrangement ved Herr Nilsen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Tivoli p Grorud i Oslo