Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Scene:

LilleKampen fredag 24. november 2017

#LilleOrd er et nytt nisje-event med ulike tekst fremføringer, en gang i måneden.

INGEBJØRG SEIP - Dikt

Ingebjørg Seip er professor i filosofi v/ Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet i Trondheim og fortfatter av en rekke faglige publikasjoner. Men foretrekker å være håndverker, fjellklatrer, padler helst mot åpent hav og debuterer her og nå som poet.

ULRIK FARESTAD - Dikt

Ulrik Farestad har utgitt diktsamlingene Støv, stjerner, piksler (2013) og Sangen og katastrofen (2017), begge på Bokvennen forlag.

ODA AUNAN - Slampoesi

Oda Aunan avsluttet sin Master i teaterfag ved Kunsthøgskolen og grunnutdanning som skuespiller fra Western Academy of Performing Arts i Australia. Der jobbet hun med flere australske grupper som medskaper og skuespiller og har vært på turne på Fringe-festivaler i Australia, Canada, USA og Europa. Oda har jobbet med figurteater med kompanier som Spare Parts Puppet Theater og Levende Dukker. Høsten 2016 hadde hun vising på sitt selvskrevne solostykke Utreise på SoriaLabfestivalen. Det siste året har hun vært en del av Oslos Spoken word / Slamscene og har fremført egne tekster på Cafeteateret, Uhørt, Tinderdialogene og Monologbonanaza.

MIKKEL ØYEN - Tekst

Mikkel Øyen er en 39 år gammel Oslomann som jobber som skolebibliotekar. Driver litteratureventet Splittet Kjerne, 10 års jubileum neste år. Jeg har en podcast som heter Mikkel Øyen fra Skøyen og synger/skriver tekster i hardcoreduoen Evig Elskov.

HAJOKEN - Rapper

Hajoken er rapper i Tonna Brix og Evneverk, gitt ut og produsert musikk. Skrevet tekster siden 1998 og bla. startet en voldsforebyggende kampanje med navn Vendepunkt som han har reist rundt i landet og holdt over 400 foredrag med konsert til. Hajoken driver også visuell kunst med bakgrunn fra Oslo tegne og maleskole og Strykejernet kunstskole.

NILS AMUND RAKNERUD - Dikt

Nils Amund er først og fremst verdensberømt for sine mangeårige tekster på baksiden av Klassekampen, men har også begått romaner, dikt og diverse. Pensjonert allsidig altmuligmann og pappan til DonMartinOrdkunstnere legges til...

Fri inngang - hatten går!

LilleOrd - Opplesning
Sted: LilleKampen
Adresse: Bøgata 25c, inngang Nittedalgata
Dato: Fredag 24. november 2017
Tid fra: 19:00
Tid til: 22:00
Kategori: Scene
Epost Facebookside

Kart - Her finner du LilleKampen
Longitude: 10.729265 - Latitude: 59.921969

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - LilleKampen
Akustisk konsert: SVANES//Nikk... fredag 4. mai 2018

Legg inn arrangement ved LilleKampen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Tivoli p Grorud i Oslo