Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

Hendrix Ibsen fredag 1. desember 2017

Kaja Josefine Larsen og Tanja Silvestrini er stolte av å kunne presentere sitt samarbeidsprosjekt Unfinished Business på Hendrix Ibsen 1. desemeber!

Denne høsten har de unge, uetablerte kunstnerne/illustratørene jobbet sammen for å lage en fargeleggingsbok som oppfordrer til handling. Gjennom politiske, morsomme, ekle og poetiske tegninger prøver de å bevisstgjøre fargeleggeren på utfordringer og kontraster i verden og hverdagen, som man inviteres til å agere mot. Det er et illustrasjonsprosjekt med med mye på hjertet.

I en fargeleggingsboksverden er det dugnadsånden som gjelder. Uten en fargelegger er boka ufullstendig. Vi har et kollektivt ansvar for å delta i demokratiet og skape det samfunnet vi ønsker oss. En fargeleggingsbok er et symbol på at én persons handling utgjør en vesentlig forskjell.

Med dette inviterer de til lansering av resultatet på Hendrix Ibsen fredag 1. desember, kl. 18:00. Det blir salg og signering av boka og kunstnernes egne trykksaker, noe godt i glasset og kanskje en overraskelse eller to i løpet av kvelden!

---
Kaja Josefine Larsen (f. 1994) studerer illustrasjon og grafisk design på Kunsthøgskolen i Oslo og Tanja Silvestrini (f. 1995) studerer kunst ved Fakultet for kunst, musikk og design (KMD) ved Universitetet i Bergen.

Lansering og fargeleggingskveld!
Sted: Hendrix Ibsen
Adresse: Maridalsveien 13
Dato: Fredag 1. desember 2017
Tid fra: 18:00
Tid til: 23:30
Kategori: Utstilling
Facebookside

Kart - Her finner du Hendrix Ibsen
Longitude: 10.751383 - Latitude: 59.921931

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Hendrix Ibsen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Hendrix Ibsen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Tivoli p Grorud i Oslo