Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Forskjellig:

The Well onsdag 27. desember 2017

Bli kjærester igjen med samlivskurs og spa på The Well.

Opplever dere som er småbarnsforeldre at parforholdet blir salderingspost når barna kommer? Unn dere et samlivskurs for å bli kjærester igjen! Boost kjæresteforholdet i luksuriøse omgivelser der spafasiliteter kan benyttes og god mat inntas etter faglig påfyll om kommunikasjon og viktigheten av berøring.

Vi har valgt kursstedet som er The Well, med omhu for å tilrettelegge for et godt og nærende møte mellom dere to som til daglig opplever tidsklemma.

TID: kl. 10.30 - 16.30
PRIS: I tillegg til kursavgiften, kommer inngangspenger til The Well, inkludert lunsj og /eller middag, hhv kr. 1190 eller kr 1.540 per person. Dertil må The Wells badetøy benyttes ( kr. 95 eller kr. 145 per badedrakt/badeshorts).Det går direktebuss til The Well fra Thon Hotels Opera.

KURSTID OG INNHOLD:
Dette samlivskurset tar opp to temaer: Hvordan få til en god kommunikasjon og viktigheten av nærhet og berøring.

Anna er kommunikasjonseksperten som bevisstgjør dere på hvordan dere snakker sammen og samhandler, og gir dere noen verktøy som kan bedre kommunikasjonen. Ann Sofie er berørings- og sanseeksperten som gir dere noen enkle øvelser for å øve opp sensualitet og være fysisk nær hverandre.

Kurset er bygget opp med korte økter som gjennomgås fortløpende. Under alle øktene er det parsamarbeid etterat vi som kurslederne har introdusert temaet/vist øvelsene. Det er ikke noe form for gruppearbeid, og ingen trenger å dele noe i plenum. Dette kurset er ment som et nærende og tryggende møte mellom dere to som er partnere.

KONTAKT: Anna Sigridsdatter Heen, post@samlivsskolen.no, tlf. 91 86 86 58

Samlivskurs for småbarnsforeldre
Sted: The Well
Adresse: Kongeveien 65, 1412 Sofiemyr
Dato: Onsdag 27. desember 2017
Tid fra: 10:30
Tid til: 16:30
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Kart - Her finner du The Well
Longitude: 10.8159914 - Latitude: 59.789911

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - The Well
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved The Well her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo