Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Unity Senter, mandag 11. desember 2017

VELKOMMEN til sjamanistisk Workshop og Orakelkveld hvor vi har fokus på avslutning av året som snart er omme og forberede det nye som kommer.

Sjamanistisk jul- og nyttårsritual

Juletiden er den mørkeste tiden i året, og 21. desember er den lengste natten. Da snur solen og dagene blir langsomt lengre igjen.

For sjamaner er denne tiden verdifull. Dette er tiden vi kan trekke oss tilbake fra hverdagslivet og reflektere over året som gikk og benytte mye tid ute i naturen. Disse tolv dagene og nettene kan vi benytte til meditasjon, kontemplasjon og forberedelse til året som kommer.

I dagens stressede verden hvor vi er opptatt med shopping, gaver, mat og selskaper, er det viktig å huske på tradisjonene til våre forfedre. Det er mye visdom og mening i hvordan de gjorde ting. Det er ikke bare basert på overtro, men praktiske erfaringer som har hatt stor verdi for oss mennesker gjennom hundrevis av generasjoner.

Som sjaman lærer jeg bort denne kunnskapen til dem som søker mening med livet, lykke og bedre helse, eller som ønsker å komme i kontakt og fylle den indre tomheten de har båret på altfor lenge.

Det sjamanistiske nyttårsritualet

De tolv hellige nettene starter natt til første juledag og representerer tiden for overgangen mellom året som har vært og det nye året. Overgangen er en prosess som går over flere dager. I løpet av disse hellige tolv nettene er den materielle og den spirituelle verdenen veldig nær hverandre.

Hver av de tolv hellige nettene(døgnene) står for en måned i det nye året. 24. desember representerer januar måned, 25. desember representerer februar og så videre frem til 4. januar og natten til 5. som representerer desember i det kommende året.

Hvordan vi bruker disse 12 hellige nettene/dagene, kan ha stor innflytelse på den aktuelle måneden de representerer i det kommende året.

Bruk av orakler

Jeg benytter gjerne orakler som for eksempel Runer, The Chakra Energy Cards og IChing for å forberede månedene som kommer.

På årsavslutningsritualet benytter vi runene som orakel.

Mer info og påmedingsskjema finner du her:

rainbow-reikihealing.net/sjamanistisk-jul-og-nyttarsritual/

Det er begrenset antall plasser, vær rask med å melde deg på.

Du er hjertelig VELKOMMEN til en spennende kveld.

Unity Senter, Møllergt 23, Oslo - Rom 510

Påmelding: Tlf 93402070 Pris kr 400

Sjamanistisk Årsavslutning Jul- og nyttårsritual
Sted: Unity Senter,
Adresse: Møllergata 23 Oslo (rett over Youngstorget) Inngang fra Hospitalsgata
Dato: Mandag 11. desember 2017
Tid fra: 18:00
Tid til: 20:30
Kategori: Forskjellig
Nettside Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Unity Senter,
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Unity Senter, her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon