Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Konsert:

John DEE fredag 15. desember 2017

The Carburetors fra Oslo har siden deres debut album i 2004, Pain Is Temporary, Glory Is Forever, fått seg sin egen fanskare som har vokst seg utover Norges grenser og er blitt velkjente for sine forrykende live show. Disse lærkledde gutta vet å gi bånn gass og full speed med røff vokal, energiske gitarsoloer, pyroshow og med action fra første trommeslag etterlater de seg en eim av bensin og svidd gummi. Dette er Fast Forward Rock n Roll.

I 2010 signerte de med Evil Wheel Records og fikk en publishing deal med Universal Germany. Albumet Rock n Roll Forever ble sluppet verden over og har satt sine spor i norsk Rockehistorie. Bandet vant mange tilhengere etter at videoen Burnout ble vist på norsk tv. Både Burnout og Fast Forward Rock n Roll er i disse tider blitt soundtracket til filmen Børning 2 (2016). Med en stor omtale i metalmagasinet, Scream Magazine, etter albumslippet Loud Enough to Raise the Dead (kun utgitt i Norge i 2006), åpnet dørene seg og de delte scener med legender som Mötley Cre, Judas Priest, Deep Purple, Motörhead og Rose Tattoo.

I 2012 deltok bandet i den norske delfinalen i Melodi Grand Prix med singelen Dont Touch The Flame, sangen er å finne på siste albumslipp Laughing At The Face Of Death, som ble tatt godt imot i 2015 av både presse og fans i inn- og utland. Spenn deg fast for en fartsfylt kveld.

Medlemmer:
Eddie Guz (Edwin Pinilla Gustoff) vokal
Kai Kidd (Kai Kristiansen) gitar
Christopher Ekerholt Marchand gitar
King OMen (Per Gunnar Lund Wang) bass
Chris Nitro (Christopher Lindahl) trommer

The Carburetors (NO)
Sted: John DEE
Adresse: Torggata 16, 0181 Oslo (Gamle Torgt. bad)
Dato: Fredag 15. desember 2017
Tid fra: 20:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - John DEE
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved John DEE her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo