Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Henriken torsdag 14. desember 2017

Den 14. desember på Henriken spiller Don Randi og Quest et utvalg av sanger fra Good Jazzy Vibrations, et nytt album med instrumentale jazzversjoner av Beach Boys låter, samt andre musikalske høydepunkter fra Randis 60 år lange karriere.

DON RANDI:
Don Randis karriere er som en whos who i populærmusikk. Han var en del av en elitegruppe av sesjonsmusikere i LA, senere kalt The Wrecking Crew, hvor han jobbet med Elvis Presley, Frank og Nancy Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., The Jackson 5, The Beach Boys, Glen Campbell, Righteous Brothers, The Ronettes, Sonny og Cher, James Brown, Leonard Cohen, Rosemary Clooney, Phil Spector, Tim Buckley, Lee Hazlewood, på en rekke Motown-utgivelser og mye mer. Det nyeste albumet, Good Jazzy Vibrations, er en hyllest til musikken til Beach Boys Brian Wilson. Randi spilte på mange av de originale låtene til Beach Boys, deriblant det legendariske albumet Pet Sounds.

Du vil bli overrasket over hvor mange ganger du har hørt Don Randis hender siden 60-tallet.

QUEST:
John DePatie (gitarist) møtte Don Randi i 2004 da de begge turnerte med Nancy Sinatra. DePatie har siden 1992 delt scene med en rekke andre artister som Leif Garrett, Jarvis Cocker, Richard Hawley, Little Steven, Greg Walker (Santana) og Frank Sinatra Jr. I 2013 ga duoen ut albumet Acoustimania, en samling av originale instrumentale duetter for akustisk piano og nylonstrenggitar.

H Chris Roy (bassist)

Billy Hulting (perkusjonist)

Don Randi og Quest: Good Jazzy Vibrations
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Dato: Torsdag 14. desember 2017
Tid fra: 20:00
Tid til: 22:00
Kategori: Konsert
Facebookside Del på Facebook

Kart - Her finner du Henriken
Longitude: 10.732017 - Latitude: 59.918430

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon