Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Parkteatret tirsdag 13. februar 2018

Cannibal Corpse kommer til Oslo og Parkteatret med sitt nye album Red Before Black. Bandets 14. album kommer ut på Metal Blade 3. november, og 13. februar blir det konsert!

Med snart 14 studioalbum bak seg er amerikanske Cannibal Corpse blant dødsmetallens pionerer. De er også et av de bestselgende bandene i sjangeren noensinne to av albumene deres har solgt til platinum.

Cannibal Corpse har gjennom hele karrieren vært kontroversielle på grunn av en voldsom horror- og splatterestetikk i tekster og artwork, som har gjort at deler av bandets katalog har blitt sensurert og forbudt i flere land. Også i Norge har de skapt furore. I 2004 prøvde Felleskirkelig Kvinnegruppe å stoppe konserten deres i Sandnes Kulturhus.

Som en smakebit fra deres kommende album er akkurat singelen Code of the Slashers sluppet med video. Cannibal Corpse viser nok en gang at når det kommer til å kombinere ubegrenset brutalitet i melodi, tekst og teknisk presisjon så er de fremdeles The Reigning Kings of Death Metal.

Throughout our career weve tried to improve the precision of both our musical execution and our album production, while still maintaining full-on aggression. Red Before Black continues in that direction, but might go even further on the aggressive side of things. Alex Webster, Cannibal Corpse
Med som gjester på turneen har de The Black Dahlia Murder. De er også aktuelle med nytt album, Nightbringers, som kommer ut på Metal Blade 6. oktober.

Cannibal Corpse (US) The Black Dahlia Murder (US) No Return (FR)
Sted: Parkteatret
Adresse: Olaf Ryes Plass 11
Dato: Tirsdag 13. februar 2018
Tid fra: 19:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Kart - Her finner du Parkteatret
Longitude: 10.758319 - Latitude: 59.923490

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Parkteatret
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Parkteatret her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon