Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo

Dette skjer - Konsert:

Rockefeller mandag 12. februar 2018

Tyske heavy metal-legender klare med nytt album og konsert i hovedstaden.

Europeisk heavy metal hadde aldri blitt det samme uten tyske Accept - en av grunnleggerne av speed og thrash metal som debuterte allerede i 1979 med det selvtitulerte albumet Accept.
Bandet har mer eller mindre holdt det gående siden, tross en rekke utskiftninger og vært oppløst hele tre ganger, og har hele fjorten studioalbum på merittlisten. I 1983 kom det store gjennombruddet med albumet Balls To The Wall som ga Accept gullplate i Amerika, og en megahit som skrev seg rett inn i rockehistoriebøkene. 31 år (!) senere toppet de hitlistene i hjemlandet med kritikerroste Blind Rage.

I 2017 består bandet av Mark Tornille (vokal), Uwe Lulis (gitar), Christopher Williams (trommer), long time stayers og grunnleggere Wolf Hoffman (gitar) og Peter Baltes (bass). Med evig ung iver er Accept klare med sitt femtende album, The Rise Of Chaos, som slippes 4. august på Nuclear Blast.

ACCEPT (DE) support: Night Demon
Sted: Rockefeller
Adresse: Torggata 16, 0181 Oslo
Dato: Mandag 12. februar 2018
Tid fra: 19:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Rockefeller
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Rockefeller her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo