Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

S9 Galleri lørdag 7. oktober 2017

Øystein Blegen Hoel (f 1948) bor og arbeider i utkanten av Oslo. Han holder til i Studio il Bosco del Merlo, et lite studio i en liten skog i godt selskap med svarttroster og andre fødte flygere, samt en og annen forbipasserende kongelig plantespiser. Hoel arbeider med forskjellige medier olje, akryl, akvarell, gouache, tusj og kull.

Utstillingen vindmotvind er en videreføring av Øystein Blegen Hoels prosjekt Natura fra 2014. Det er nærmest umulig ikke å bli påvirket av naturen, sier han. Den er, når alt kommer til alt, det mest meningsfulle vi har.

Når jeg maler er det ofte assosiasjoner til skog som dukker opp. Ikke slik vi oppfatter den ved første øyekast, men prosesser som ikke er helt åpenbare. Jeg søker å finne uttrykk for hva disse fører til av strukturer og formasjoner, tilfeldigheter, symmetri og fullstendig mangel på det, bevegelse, krefter og motkrefter. Eksempelvis organismer som sakte forsvinner og de som ikke forsvinner helt, men omdannes og blir grunnlag for ny vekst. Kall det gjerne energien bak fasaden.

Den menneskelige natur er en del av det hele. Den berører jo oss slik til de grader at man ikke slipper unna. Glede og sorg samt viten og uviten er fortsatt ute og seiler i samme båt. Noen ganger blir man inspirert. Andre ganger oppstår det et behov for å si i fra. Eller spørre. Om vi egentlig er på parti med oss selv og våre egne omgivelser.

Øystein Blegen Hoel har i hele sitt yrkesliv jobbet med et bredt spekter av visuelle medier og virkemidler. Han har i mer enn 30 år jobbet som kreatør og strategisk rådgiver i reklamebransjen. Han har mottatt en rekke nasjonale og internasjonale bransjepriser. Blant annet ved festivaler og konkurranser i Cannes, Venezia og New York.

Han har utdannelse innen visuell kommunikasjon, journalistikk og markedsføring. Men med sin grunnleggende interesse for maling og tegning har han alltid vært oppsøkende når det gjelder å tilegne seg kunstfaglig kunnskap og erfaring. Foruten privat undervisning, har en viktig inspirasjonskilde vært veiledning og oppmuntring fra etablerte kunstnere og andre fagpersoner. Likeledes studie- og inspirasjonsreiser, blant annet til Danmark, Nederland, Spania og Italia.

Vi holder åpent 13.00 til 17.00 - mandag og tirsdag stengt.
Utstillingen kan oppleves til og med 13. oktober 2017
VELKOMMEN skal du være.

Øystein Blegen Hoel - vindmotvind - 30.9 til 13.10
Sted: S9 Galleri
Adresse: Sverdrupsgt 9a, Oslo
Dato: Lørdag 7. oktober 2017
Tid fra: 13:00
Tid til: 17:00
Kategori: Utstilling
Epost Nettside

Kart - Her finner du S9 Galleri
Longitude: 10.764349 - Latitude: 59.920314

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - S9 Galleri
Olga Sukhomud og Ellen Tangen ... onsdag 21. mars 2018
Olga Sukhomud og Ellen Tangen ... torsdag 22. mars 2018
Olga Sukhomud og Ellen Tangen ... fredag 23. mars 2018

Legg inn arrangement ved S9 Galleri her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon