Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

No. 53 lørdag 26. august 2017

Folk-rock-bandet Apples in Space fra Berlin/Oslo spiller konsert i på No. 53 i Schweigaards gate 53! Dørene åpner kl. 20.00 og som support spiller Aida Frantzen deilig soul-pop.

Det norsk-tyske bandet Apples In Space er allerede godt etablert i et av de to hjemlandene. Den 26. august kommer de til No. 53 for å spille i Norge for første gang. Bandet som ble startet av norske Julie Mehlum og berlineren Phil Haussmann beveger seg i et musikalsk landskap av alternativ folk-rock med både personlige og politiske tekster og er kjent for å ha mye energi på scenen. Andrealbumet The Shame Song som ble produsert av songwriting-duoen, bassist Janusz Hsges og trommis Jonathan Sieweck kom ut sent i fjor og fikk ros av den tyske pressen. Rolling Stones betegner Apples In Space som ganske så fantastiske og ved siden av EP- og album-utgivelsene har bandet hatt suksess med å komponere film- og teatermusikk i Tyskland samt spilt på store scener landet over.

Support:
Aida Frantzen plasserer soul og rnb i et moderne lydbilde. Bjølsenjenta ble tatt inn på Berklee College of Musics sommerprogramm og og tok den særdeles fengende låtskrivningen enda videre. Med en rekke konserter bak seg, blant annet på Sentrum Scene og Rockefeller, har hun og backingbandet rykte på seg for å være av ypperste rang.

CC: 50 kr

Konsert med Apples in Space - Support: Aida Frantzen
Sted: No. 53
Adresse: Schweigaards gate 53
Dato: Lørdag 26. august 2017
Tid fra: 20:00
Kategori: Musikk
Epost Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - No. 53
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved No. 53 her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo