Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

S9 Galleri søndag 27. august 2017

Velkommen til gruppeutstilling med Sissel Johansen, Camilla Gåre, Ronja Elvenes og Bente Tømmerås. De stiller ut maleri, tegning og installasjon. Alle utstillerne er tilknyttet det Det tverrfaglige kunstinstitutt (DTK) i Bærum.

Sissel Johansen jobber primært med tegning og maling. I sine siste arbeider har hun malt abstrakte bilder der hun har vært spesielt opptatt av spenningen mellom malte og tomme flater. Å la store deler av lerretet være uberørt eller hvitt er bl.a. inspirert av kinesisk maletradisjon, der de hvite feltene i kunstverket representerte bl.a. tomhet, uendelighet og stillhet. I kontrast til disse hvite feltene maler hun organiske former hvor hun er opptatt av å vise strøkenes ulike kvaliteter og sporene fra selve maleprosessen.

Camilla Gåre er avgangsstudent fra Det Tverrfaglige kunstinstitutt (DTK). Hennes siste arbeider består fortrinnsvis av objekter og installasjon. Hun tar utgangspunkt i brukte materialer og spartanske midler, og benytter materialer som tekstil, gips, gråpapir, blekk og tapet. Hennes ønske er å skape former som virker naturlige og presise, og som forsterkes ved gjentagelse.

Ronja Elvenes er avgangsstudent fra Det Tverrfaglige kunstinstitutt (DTK). Hun jobber med forskjellige medier bla. tegning, objekter og installasjon. Hennes arbeidsmetode har dette utgangspunktet: samler informasjon (sjekker referanser), prøver å sjekke hvilke materialer (medie) som passer best for å realisere (visualisere) en ide.

Bente Tømmerås er født i Oslo. Kunstrelatert utdannelse har hun fra Det Tverrfaglige Kunstinstitutt (DTK), Christiania friakademi og Nydalen kunstskole. Hun arbeider for tiden med tegning og maleri i store format. Tegningene er assosiative og kan minne om surrealistiske landskap. Hun er opptatt av den barnlige gleden ved å tegne og fabulere. Maleriene er basert på intuitive skisser, de er abstrakte og fargesterke. Hun er inspirert av skog, eventyr og barndommens fantasier. Tilstedeværelse og variasjon i strek og penselføring er viktig.

Åpningstider: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00. Velkommen !

Sissel Johansen, Camilla Gåre, Ronja Elvenes og Bente Tømmerås - 19.8 til 1.9
Sted: S9 Galleri
Adresse: Sverdrupsgt 9a, Oslo
Dato: Søndag 27. august 2017
Tid fra: 13:00
Tid til: 17:00
Kategori: Utstilling
Epost Nettside

Kart - Her finner du S9 Galleri
Longitude: 10.764391 - Latitude: 59.920358

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - S9 Galleri
Olga Sukhomud og Ellen Tangen ... søndag 18. mars 2018
Olga Sukhomud og Ellen Tangen ... onsdag 21. mars 2018
Olga Sukhomud og Ellen Tangen ... torsdag 22. mars 2018
Olga Sukhomud og Ellen Tangen ... fredag 23. mars 2018

Legg inn arrangement ved S9 Galleri her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon