Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Klubb:

Oslo Tango onsdag 16. august 2017

Vi ønsker hjertelig velkommen til oss og våre fortløpende tangokurs for nybegynnere og viderekommende. Vi holder på fram til desember og kursene er ordnet i 8 ukers sekvenser. På nybegynner kan du alltid hoppe på. For å begynne på viderekommen må vi sjekke om du kan noen sentrale teknikker.

Ny kursrekke oppstart 24. august

Vi har nybegynnerkurs over åtte ganger med progresjon og dybde. Du vil lære det mest grunnleggende om tango. Dette vil gi deg et et godt utgangspunkt for å starte ditt eventyr med dansen. Vi setter gleden ved å danse til musikk høyt, og fokuserer på dette allerede fra begynnelsen. Vi arrangerer ukentlige kurs, treningskvelder og milongaer (dansefester) Målet vårt er å undervise slik at du lærer tango slik som den danses i Buenos Aires i Argentina.

På viderekommen går vi mer i dybden, krever at dere kan ocho, salida, giro, men vi vil gi oppgaver slik at dere skal få kjenneskap til flere teknikker, musikalske verktøy og bedre kobling med partner.

Vi anbefaler at dere starter å danse sosialt så tidlig som mulig. En myk overgang, før Milongaene - er å delta på vår praktika på mandager. Det er også lurt på gå på balansetimene, disse er ikke for par, men tenkt for din egen trening ledet av instruktør. Husk på at du kan også ta privattimer, det er et godt supplement for mange.

TORSDAGER
KL. 18 - 1920 Tangokurs for nybegynnere
KL. 1930 - 2100 Tangokurs for viderekomne

Påmelding: www.deltager.no/oslotango2017
Info: www.oslotango.com

Velkommen til Oslo Tango og velkommen til Tango Argentino

Oslo Tangos høstkurs i Argentinsk Tango
Sted: Oslo Tango
Adresse: Pilestredet 75c, 0354 Oslo
Dato: Onsdag 16. august 2017
Tid fra: 18:00
Tid til: 21:00
Kategori: Klubb
Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Oslo Tango
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Oslo Tango her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Tivoli p Grorud i Oslo