Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Det Norske Studentersamfund torsdag 24. august 2017

ULYDIG presenterer Miss Tati som første del av sin konsertserie på Betong, Chateau Neuf, 24. august! Konserten vil også være en del av Studentfestivalen i Oslo.

Support: Fieh

Billetter:
dns.ticketco.no/ulydigmisstati
Medlemmer av Det Norske Studentersamfund: Gratis
Andre: 100,-

Den norsk/portugisisk/angolanske artisten Miss Tati albumdebuterte endelig tidligere i år med det passende titulerte albumet Finally, Tati! og bringer en unik miks av soul, hip hop og RnB.

Hun har lenge imponert både konsertgjengere og musikkelskere over hele landet. Hun har i løpet av de siste årene hatt bejublede opptredener på de fleste av landets større festivaler, som Øyafestivalen, Slottsfjell og by:Larm, samt en rekke klubbkonserter, deriblant som fast supportact på Sondre Lerches Norgesturné vinteren 2017.

- Alle mine låter er på en måte skrevet for eller på scenen. Den beste måten å gjøre ferdig en låt på er å spille den live for å se hvordan publikum reagerer, forteller Tati.

Miss Tati har også vakt oppsikt langt utenfor Norges grenser, og hennes singelutgivelser har blitt omtalt av internasjonale aviser og magasiner som The Guardian, i-D, Nylon,
Essence og Timeout London Magazine.

ULYDIG er en konsertserie med kvinnelige og kjønnsnormbrytende artister innen hiphop og RnB i Skandinavia. Konsertene gir kjente og ukjente artister en scene de kan være ulydige på og vår visjon er å fremme mangfold på scenen så vel som innen sjangeren. Konsertserien er et samarbeid mellom Det Norske Studentersamfund, Konsertforeningen Betong og Feministisk Forum.

Miss Tati ULYDIG
Sted: Det Norske Studentersamfund
Adresse: Slemdalsveien 7, 0369 Oslo (Chateau Neuf)
Dato: Torsdag 24. august 2017
Tid fra: 21:00
Kategori: Konsert
Epost Nettside Billetter

Kart - Her finner du Det Norske Studentersamfund
Longitude: 10.712550 - Latitude: 59.932280

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Det Norske Studentersamfund
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Det Norske Studentersamfund her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon