Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Festival:

Tjuvholmen fredag 18. august 2017

Jarga Art and Fashion Weekend åpner dørene for tredje år på rad den 18 og 19 august 2017. Med lokasjon Tjuvholmen, og da nærmere Astrup Fernley Museets Kiefersal og Felix Konferansesenter så er JAFW klare, og har ingen intensjoner om å skuffe i år heller.

Med tema #JUMP er fokuset i år å oppmuntre unge til å Take The Big Jump og følge sine drømmer.
I år blir vil det også for første gang bli nominert frem en vinner av #jumpprisen.

Eventyret til teamet bak JAFW begynte i 2014 da Jankeh Njie Jamanca delte visjonen sin med fem gode venninner, alle med vidt forskjellige bakgrunner. Johanna Mbye, Saffie Njie, Aissatou Ceesay, Silje Skjøllingstad og Haddy Ceesay slo seg sammen med Jankeh, og arrangerte for første gang JAFW i september 2015.

Siden den gang har JAFW vokst, og blitt en av Norges største og første plattformer med fokus på å synliggjøre kunst og entreprenørskap på tvers av etnisitet og kultur. Jarga teamet mener at det å leve i ett spenningsfelt mellom flere kulturer ikke nødendigvis byr på utfordringer, men at det også er en kilde til kreativitet, nye uttrykk og nye løsninger.

JAFW er ett årlig arrangement som byr på det beste innen mote, kunst og entreprenørskap som har hentet inspirasjon både utenfor og i vesten. Hovedformålet er å motivere, utvikle, synliggjøre og veilede Norges nye fremtid. JAFW er både informativt og ett sted der mennesker kan møtes og utvide sitt nettverk innenfor mange forskjellige bransjer.

Jarga Art and Fashion Weekend 2017
Sted: Tjuvholmen
Adresse: Bolette Brygge 1 - kanalen mellom Tjuvholmen og Aker Brygge
Dato: Fredag 18. august 2017
Tid fra: 17:30
Kategori: Festival
Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Tjuvholmen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Tjuvholmen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon