Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - For barn:

Gressholmen Kro søndag 13. august 2017

Familieforestilling: HAVETS STEMME - SJØSPRØYT, HAVMONSTRE OG SELKVINNER PÅ NYE GRESSHOLMEN KRO 13. AUGUST.
Kl. 13:00 og 15:00

Forestillingen er en vakker og forunderlig samling fortellinger fra nordlige kystområder som fortelles av Marianne Ek Hagen, innpakket i et lydbilde av Marte Røyengs mandolin og sang. En familieforestilling som handler om det mystiske som finnes i dypet, magiske øyer i nord og menneskers møte med havets krefter i livet tett på det store, åpne havet. Vi møter på draugen, marmæler, selkvinner og andre mystiske vesener. Hva har havet betydd for oss mennesker? Hva skjuler seg under havoverflaten? Og hva skjer egentlig om man gifter seg med ei reke? Underfundige fortellinger blir flettet sammen av et musikalsk lydbilde som gir forestillingen nærhet og varme. Aktørene har utviklet manus og musikk som fengsler både barn og voksne.
Forteller Marianne Ek Hagen og musiker Marte Røyeng har turnert med forestillingen til Rabalderfestivalen i Molde og Stoppested Verden på Hamar, spilt på Sentralen i Oslo og Fortellercafé på Asylet, og ikke minst i Lofoten og på Røst, opprinnelsessted til både Marianne og flere av fortellingene.

Havets Stemme er en ypperlig anledning til å ta med familien på øytur! Og kanskje vekkes undring og ærefrykt ovenfor havet, som både er fult av skapninger og hemmeligheter de fleste av oss har glemt.

Øy-eventyr på Gressholmen
Sted: Gressholmen Kro
Adresse: Gressholmen, 0150 Oslo
Dato: Søndag 13. august 2017
Tid fra: 13:00
Tid til: 16:00
Kategori: For barn
Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Gressholmen Kro
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Gressholmen Kro her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon