Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

Kunstverket Hovedøya Galleri søndag 6. august 2017

Det vil bli omvisning i utstillingen Arbeider fra annen etasje i Lavetthuset på Hovedøya søndag 6. august kl. 14 Jan Trygve Fløysvik.

I år er det tiende sesong Kunstverket Galleri holder sommerutstilling i Lavetthuset på Hovedøya. Utstillingen Arbeider fra annen etasje er derfor også en jubileumsmarkering.

Kunstverket Galleri presenterer arbeider av seks etablerte billedkunstnere som alle har sine kunstatelier i Lavetthusets andre etasje: Anne Karin Jortveit, Kari Steihaug, Inger Johanne Rasmussen, Nils Olav Bøe, Jan Trygve Fløysvik og Espen Tollefsen.

Arbeider fra annen etasje presenterer kunstverk produsert på utstillingsstedet. Med andre ord er dette en kollektivutstilling med ekstremt kortreist kunst. Veldig få vet at Hovedøya er et arbeidssted og Lavetthuset en arbeidsplass hvor det produseres kunst gjennom hele året! Utstillingen søker derfor å skape et møterom hvor samtidskunst er døråpner. Samlet formidler den kunstnerne og deres idéer, hvordan de på ulikt vis tar i bruk tradisjonelt og moderne håndverk og samtidig anvender klassiske virkemidler i sine prosjekt. Én er maler, to erfotografer og tre arbeider med tekstil og myke materialer som medium. Arbeider fra annen etasje poengterer samtidig at selv om de seks kunstnerne jobber på samme sted, har de svært ulike kreative prosesser innenfor sine kunstneriske prosjekt og stiluttrykk.

Utstilligen er åpen fredag til søndag kl 13-17 i perioden 17. juni til 20. august..

Det går båt fra Rådhuskaia to ganger i timen.

Omvisning i Lavetthuset på Hovedøya
Sted: Kunstverket Hovedøya Galleri
Adresse: Lavetthuset, Hovedøya
Dato: Søndag 6. august 2017
Tid fra: 14:00
Kategori: Utstilling
Nettside

Kart - Her finner du Kunstverket Hovedøya Galleri
Longitude: 10.730858 - Latitude: 59.898310

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kunstverket Hovedøya Galleri
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kunstverket Hovedøya Galleri her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo