Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Romerikskirken lørdag 24. juni 2017

En Sommernattskonsert med Kor og Orkester

I forbindelse med Frelsesarmeens årskongress 2017, inviterer Armeens musikkavdeling til en Sommernattskonsert i Romerikskirken på Kjeller.
Musikknattineen har etablert seg som en meget populær og fast tradisjon under årskongressen.

I år blir det en internasjonal konsert med Templet Hornorkester fra Norge, Regent Hall Songsters og gruppen Four Hymns fra England.

Templet Hornorkester er ett av Norges og Frelsesarméens eldste og tradisjonsrike musikkorps med mer enn 125 års kontinuerlig virke. Korpset kan vise til et mangfold av nasjonale og internasjonale opptredener, og Templet har etablert seg som et kjent navn i brassbandmiljøet, i og utenfor Frelsesarmeen. I år deltok det i The Rose Parade i Los Angeles. En parade som blir sett av millioner av TV seere over hele USA.

Regent Hall Songsters er et uhyre populært ungdommelig kor som er tilknyttet Frelsesarmeens forsamling midt på Oxford Street i London. De framfører verk fra nyere og tradisjonell engelsk korlitteratur.

Four Hymn er en gruppe i skjæringspunktet mannskvartett/boyband. De har med seg en egen CD og er kjent som en nyskapende gruppe i Frelsesarmeen i England.

Frelsesarmémusikk er ingen sær eller smal musikkform. Den har stor spennvidde og alle vil kunne glede seg over musikk som favner over mange tidsepoker og stilarter.

Så hvis du har lyst på en annerledes og strålende konsertopplevelse med et reflektert innhold, god musikk og høy stemning så legg veien om Romerikskirken lørdag 24. juni. Du vil ikke bli skuffet.

Dette er en konsert du bør oppleve og ikke lese om i avisen dagen etter.
VEL MØTT!

Sang og Klang i Sommernatten
Sted: Romerikskirken
Adresse: Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller
Dato: Lørdag 24. juni 2017
Tid fra: 21:30
Tid til: 23:00
Kategori: Musikk

Kart - Her finner du Romerikskirken
Longitude: 11.015425 - Latitude: 59.980827

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Romerikskirken
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Romerikskirken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon