Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Romerikskirken fredag 23. juni 2017

Sommersalmer i valsetakt med trekkspillorkester og band

I forbindelse med Frelsesarmeens årskongress 2017, inviterer Armeens Musikkavdeling til en meget spesiell konsert i Romerikskirken på Kjeller.
Det blir en internasjonal konsert med deltakere som kommer fra Norge, England, Færøyene og Syria.

Mannssambandet, er en populær Armégruppe som i mer en 20 år virket og turnert i Norge, Europa, USA, Asia og Oceania. I Norge har de deltatt i alle de største kristne sangarrangementer.

Regent Hall Songsters er et uhyre populært ungdommelig kor som er tilknyttet Frelsesarmeens forsamling midt på Oxford Street i London. De framfører verk fra nyere og tradisjonell engelsk korlitteratur.

Eyfinn Joensen er kjent for sin fine sang og gode formidlingsevne. Han vil fremføre noen av Frelsesarmeens nye som allerede har rukket å bli klassikere.

Skaperne av standard repertoaret til det populære Baby- og småbarnssangprogrammet til Frelsesarmeen bidrar med to nye fine sanger som blir sunget av Elin Fjørtoft.

Tempting Red består av musikere fra Syria som fremfører musikk fra midtøsten og salmesang på arameisk. De akkompagnerer også Elin i Fjørtoft i kveldens nordiske aftenbønn.

Så hvis du har lyst på en annerledes og strålende sankthansaften med et reflektert innhold, god musikk og høy stemning så legg veien om Romerikskirken fredag 23. juni. Du vil ikke bli skuffet.

Sommersalmer på Sankthansaften
Sted: Romerikskirken
Adresse: Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller
Dato: Fredag 23. juni 2017
Tid fra: 21:30
Tid til: 23:00
Kategori: Musikk

Kart - Her finner du Romerikskirken
Longitude: 11.022720 - Latitude: 59.980784

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Romerikskirken
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Romerikskirken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon