Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Uhørt onsdag 21. juni 2017

Dette er halve besetningen av Hotclub de Norvège som blir på scenen denne kvelden på Uhørt, med både gitaristen Stian Vågen Nilsen og bassisten Svein Aaborstad!

Svein Aarbostad startet som musiker i 1974. Han har spilt med flere store navn innen Djangomusikkens verden: Jimmy Rosenberg, Stochelo Rosenberg, Angelo Debarre, Bireli Lagrene, Moreno... Han er også en veteran innen tradisjonell jazz: han har turnert i Europa med sangerinnen Lillian Boutte, spilt med storheter som Wild Bill Davison, Al Casey, Ralph Sutton, Jimmy Hamilton, Sammy Remington, Dan Barret,m.fl. Han spiller i dag i en rekke band: Hot Club de Norvege, Christiania 12, Ophelia Orchestra, David Skinners Jazzombies, The Bookerizers og Carsten Boe Trio.

Stian Vågen Nilsen og Gildas Le Pape er Norges ledende stringswingduo. Etter en velykket første plate sammen (Crossing The Line, Hotclub Records) og en rekke konserter i Norge og Frankrike, er SVN og GLP tilbake på Uhørt. De to oslobaserte gitaristene spiller en moderne tolkning av Django Reinhardts swingjazz som kjennetegnes av tøffe rytmer, originale arrangementer og dristige soloer.

Stian Vågen Nilsen: gitar
Gildas Le Pape: gitar
Svein Aabostad: kontrabass

Gratis inngang. Velkommen!

Paris Jazz Nights - Gildas Le Pape med gjester
Sted: Uhørt
Adresse: Torggata 11, Strøget passasjen, 0181 Oslo, Norway
Dato: Onsdag 21. juni 2017
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:00
Kategori: Musikk
Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Uhørt
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Uhørt her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Tivoli p Grorud i Oslo