Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

Kunstverket Galleri søndag 13. august 2017

Kunstverket Hovedøya Galleri inviterer til sommerutstilling i Lavetthuset på Hovedøya. Utstillingen viser arbeider av seks godt etablerte billedkunstnere og som alle har sine kunstatelier i Lavetthusets andre etasje: Anne Karin Jortveit, Kari Steihaug, Nils Olav Bøe, Espen Tollefsen, Inger Johanne Rasmussen og Jan Trygve Fløysvik.

Arbeider fra annen etasje presenterer og formidler kunstverk produsert på utstillingsstedet. Med andre ord er dette er en kollektivutstilling med ekstremt kortreist kunst. Veldig få vet at Hovedøya er et arbeidssted og Lavetthuset en arbeidsplass, her blir det produsert kunst gjennom hele året! Utstillingen søker derfor å skape et møte(rom) hvor samtidskunst er døråpner. Besøker du Lavetthuset på Hovedøya i løpet av de neste ni ukene får du et helt spesielt møte med seks svært interessante kunstnere og deres seneste produksjoner.

Kunstnerne representerer svært ulike uttrykk, én maler, to er fotografer og tre av dem arbeider med tekstil og myke materialer som medium. Utstillingen søker å samlet formidle kunstnerne og deres idéer, hvordan de på ulikt vis tar i bruk tradisjonelt og moderne håndverk og samtidig anvender klassiske virkemidler i sine prosjekt. Utstillingen formidler samtidig også hvordan samtidskunst kan gi ny betydning og nytt innhold til en arv av både natur- og kulturmateriale. Arbeider fra annen etasje poengterer samtidig at de seks kunstnerne jobber med ulike kreative prosesser innenfor sitt solide kunstneriske prosjekt og stiluttrykk

Utstilligen er åpen fredag til søndag kl 13-17 i perioden 17. juni til 20. august.
Det går båt to ganger i timen fra Rådhuskaia.

Sommerutstilling - Kunstverket Hovedøya Galleri
Sted: Kunstverket Galleri
Adresse: Lavetthuset på Hovedøya
Dato: Søndag 13. august 2017
Tid fra: 13:00
Tid til: 17:00
Kategori: Utstilling
Nettside

Kart - Her finner du Kunstverket Galleri
Longitude: 10.730939 - Latitude: 59.898286

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kunstverket Galleri
Utstilling: Ørnulf Opdahl - Vå... tirsdag 20. mars 2018
Utstilling: Ørnulf Opdahl - Vå... onsdag 21. mars 2018
Utstilling: Ørnulf Opdahl - Vå... torsdag 22. mars 2018
Utstilling: Ørnulf Opdahl - Vå... fredag 23. mars 2018
Utstilling: Ørnulf Opdahl - Vå... lørdag 24. mars 2018

Legg inn arrangement ved Kunstverket Galleri her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon