Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Sport:

Gullhaug torg torsdag 24. august 2017

Nydalsløpet er et løpsarrangement med lave skuldre i Nydalen av og for bedriftene i bydelen, beboere, studenter og alle andre interesserte. Løpet skal være et sosialt og hyggelig arrangement, samtidig som det er positivt om noen bruker det som et fint treningsmål gjennom sommeren. Med mange fine serveringssteder ved start/målgang, flotte omgivelser og Akerselva i umiddelbar nærhet, oppfordrer vi alle til å benytte anledningen til noe sosialt etter løpet. Gå inn under After Run for å finne mer informasjon om ulike muligheter og serveringssteder.

Løypa går sentralt i Nydalen og har start- og målgang ved Gullhaug Torg. Lengden er ca. 5 km langt nok til at de mest aktive kan sjekke formen, og kort nok til at de mindre trente fint kan gjennomføre. Løypekart finner du her.

Et mål for arrangementet er å få folk opp av sofaen, derfor er det en egen Opp av Sofaen-klasse for deg som ikke har slitt ut joggeskoene de siste årene. I denne klassen vil det selvfølgelig være idealtid. Ellers vil det være flere puljestarter etter klasser og nivå. Nydalsløpet 2017 vil ha mer fokus på folkefest, og det vil være musikk, overraskelser og lagkonkurranse for de som synes dette er gøy.

Bydelsutvikler Avantor er initiativtaker til løpet og arrangerer dette sammen med Nydalens Skiklub og andre bedrifter i Nydalen. Vi anbefaler alle å følge Nydalsløpet på Facebook for ukentlige treningsvideoer og tips frem mot løpet. Her vil du også finne oppdatert informasjon om løpet. Det blir også satt i gang gratis løpetrening etter hvert for de som både trenger litt drahjelp, men også for de som ønsker bedre løpsteknikk. Informasjon om oppstart blir lagt ut på Facebook-siden innen kort tid.

Nydalsløpet
Sted: Gullhaug torg
Adresse: Nydalsveien 28
Dato: Torsdag 24. august 2017
Tid fra: 18:00
Tid til: 20:00
Kategori: Sport
Epost Nettside

Kart - Her finner du Gullhaug torg
Longitude: 10.765577 - Latitude: 59.949982

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Gullhaug torg
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Gullhaug torg her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Tivoli p Grorud i Oslo