Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - For barn:

Grefsenkollen-Trollvann søndag 13. august 2017

Vi ønsker velkommen til barnas egen sommercamp på Grefsenkollen/Trollvann. Sol, sommer, herlige aktiviteter, nye venner - og masse lek og moro. På sommercampen får du mulighet til å prøve mange nye aktiviteter som er både morsomme og utfordrende. Sommercamp er et tilbud til alle barn mellom 6 og 13 år.

Vi drar sykkelturer i Lillomarka, kanotur og bading, og fiskestangen skal brukes i trollvann. Klatreselene spennes, og vi skal bestige bratte skrenter og fly i vår egen klatreselehuske. Taubane, hinderløype og spikking er også blant aktivitetene.

Det blir en overnatting i løpet av uken. Da pakker vi sekken, tar med sovepose og liggeunderlag og sover i telt, eller under åpen himmel. Det er fremmøte hver dag på Grefsenkollen/Trollvann mellom kl. 08:00 og 08:30.og hentes klokken 16.00 Mat: Det serveres lunsj alle dager. Når vi skal overnatte er det i tillegg middag, kveldsmat pluss frokost dagen etter.

Sommer camp i uke 33 starter mandag 14. august klokken 08.00 og varer t.o.m fredag 18. august klokken 16:00 , det vil også være 1 overnatting ute i friluft i løpet av uke 33.

Sommercamp i uke 33 - Starter mandag 14. august
Sted: Grefsenkollen-Trollvann
Adresse: Trollvannveien 1, 0490 Oslo
Dato: Søndag 13. august 2017
Kategori: For barn
Epost Nettside Facebookside

Kart - Her finner du Grefsenkollen-Trollvann
Longitude: 10.805794 - Latitude: 59.961712

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Grefsenkollen-Trollvann
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Grefsenkollen-Trollvann her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon