Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

S9 Galleri søndag 23. april 2017

Yvonne Dengin / Som hagedesigner er Yvonne naturlig opptatt av landskap og utemiljøer. Hun henter inspirasjon fra utemiljøer med spesiell stemning og atmosfære, gamle trær, gamle hus, tekstur og detaljer preget av tidens tann. Elementer som vitner om levd liv og kan bære på historier. Motivene er primært abstrahert landskap med noen realistiske detaljer, med fokus på lysets skiftninger, interessant tekstur, gode former og spennende fargekombinasjoner.

Yvonne maler med akryl på lerret. Prosessen utvikles intuitivt gjennom utprøving av farger. Ulike strøk og fargekombinasjoner utforskes og påføres lag på lag og vaskes av til det oppstår interessante partier i flaten. Neste steg i prosessen skjer mer kontrollert, gjennom å tilføre bestemte former, linjer og farger for å skape harmoni, stemning og dybde i motivet.

Annelise Hellem / Hun henter inspirasjon fra fargene på hav og himmel og nyansene som oppstår og endres i takt med årstider og klimatiske forhold. Bildene er stort sett fargesterke med en forkjærlighet for det blågrønne. Arbeidene er i hovedsak abstrakte på kvadratiske formater.

Gjennom å utforske fargetoner og penselstrøk og ved å male lag på lag utforskes tilfeldighetene som oppstår underveis i prosessen. Det ferdige maleriet er en kombinasjon av det intuitive og det bevisste. Hellem ønsker å gi betrakteren en opplevelse av letthet og glede.

Anniken Sandvig / Anniken Sandvig er født og oppvokst i Oslo. Hun bor og arbeider i Lommedalen. Hun er utdannet ved Institutt for tekstil ved Kunsthøgskolen i Oslo og har arbeidet med vev. De siste årene har hun utforsket maleriet, noe som åpner for et mer spontant uttrykk.

Sandvig henter sine motiv fra naturen og fascineres av den konstante bevegelsen som fins der. Hun prøver å beskrive de flyktige øyeblikkene hvor farger og former viskes ut og smelter sammen til nye farger, nye former. Det er slike øyeblikk av forgjengelighet og tid hun utforsker i sine malerier. Selve prosessen med å lage bilder er for henne det mest interessante. Det begynner ofte med en skisse fra skisseboka eller et foto fra mobiltelefonen. Inntrykkene bearbeides videre i atelieret. Hun arbeider raskt, legger lag på lag og fargeflater mot fargeflater og gir seg ikke før arbeidet har fått skissens letthet og bevegelighet i seg. Sandvig arbeider i hovedsak med akryl. Hun befinner seg i et kunsthistorisk landskap mellom den abstrakte ekspresjonismen og det oppløste landskapsmaleriet.

Anniken Sandvig er medlem av NBK. Hun har tidligere stilt ut i Galleri Kunstristen, Kunsthåndverkerne i Kongensgate, og hun har deltatt i flere gruppeutstillinger i inn og utland. Hun er innkjøpt av Norsk kulturråd.

Cecilie Wikborg / Cecilie Wikborg ble født Oslo i 1955. Hun henter ofte sine motiver fra foto og minner, fra nære omgivelser og fra tette relasjoner. I den senere tid har hun hatt fokus på isolerte figurer i et abstrahert landskap.

Fargevalget veksler mellom det fargesterke og sarte duse klanger. Akryl på lerret...

Dengin, Hellem, Sandvig, Wikborg, Fernløf, Aspaas, Ustvedt, Hermansen mfl.
Sted: S9 Galleri
Adresse: Sverdrupsgt 9a, Oslo
Dato: Søndag 23. april 2017
Tid fra: 13:00
Tid til: 17:00
Kategori: Utstilling
Epost Nettside

Kart - Her finner du S9 Galleri
Longitude: 10.764349 - Latitude: 59.920358

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - S9 Galleri
Olga Sukhomud og Ellen Tangen ... onsdag 21. mars 2018
Olga Sukhomud og Ellen Tangen ... torsdag 22. mars 2018
Olga Sukhomud og Ellen Tangen ... fredag 23. mars 2018

Legg inn arrangement ved S9 Galleri her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon