Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Litteraturhuset i Oslo torsdag 4. mai 2017

Velkommen til temakveld i regi av SPISFO. Rooy (38) og kjæresten Morten (43) vet begge hva det er å slite med vekt, selvbilde og spiseforstyrrelser.

Endelig er vekten og den fysiske helsen under kontroll etter tett oppfølging og behandling hos Senter for Sykelig Overvekt hos Oslo Universitetssykehus. De har tidligere vært deltakere i programmet Slankekrigen på TVNorge der begge to var i finalen (og den ene stakk av gårde med seieren!), og har i lang tid trøblet med forholdet til mat, kropp og vekt.

De er begge to frivillige i Spiseforstyrrelsesforeningen og ønsker å dele sine tanker, refleksjoner og erfaringer med oss. Kom og hør deres herlig ærlige, humoristiske, vitale og ikke minst - viktige foredrag om spiseforstyrrelser og deres reise dit de er i dag:

Trenger samfunnet å høre om menns sårbarhet rundt tema spiseforstyrrelser? Det tror vi! Så, hvorfor er vi der vi er i dag, og hvordan havnet vi der vi gjorde med mat, kropp, vekt og dårlige vaner? Vi skal dele våre erfaringer om hvordan vi som par har brukt 12 år på å komme dit vi er i dag, både oppturene og nedturene, og hvordan vi håper å kunne bidra til at flere tør løfte lokket og være ærlige om sine utfordringer rundt spiseforstyrrelser.

Og forstyrrelse? Hva er en forstyrrelse? Vi nærmer oss vel definisjonen på å være forstyrret når vi takker ja til å kle av oss i offentlighet og fortelle vår historie, udekte, ærlige og mest sannsynlig vettaskremte.

Vi håper på å se deg på Litteraturhuset torsdag 4. mai til en annerledes temakveld. Arrangementet er gratis, åpent for alle og det er ingen påmelding. Møt opp i god tid for å sikre deg plass. Velkommen skal du være!

Bildekreditering: Shutterstock

Menn om mat, makt og myter bak spiseforstyrrelser
Sted: Litteraturhuset i Oslo
Adresse: Wergelandsveien 29
Dato: Torsdag 4. mai 2017
Tid fra: 18:00
Tid til: 20:00
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Litteraturhuset i Oslo
Verdighsetskonferanse på Litte... lørdag 14. april 2018

Legg inn arrangement ved Litteraturhuset i Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon