Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

Kunstnerfløyen søndag 23. april 2017

Åpne atelierer og utstilling I Dælenengata 4, 23. april 2017

Søndag, 23. april 2017 arrangeres Oslo Open på østsiden av byen. Anny Langer og Merete Sæther deltar også i år på Oslo Open og inviterer til åpne atelierer og utstilling I kunstnerfløyen I Dælenenggata 4.

Oslo Open er Norges største kunstfestival og gir publikum mulighet til å se kunst i kunstnerens atelier. Under arrangementet åpner 350-400 av Oslos kunstnere dørene for publikum.
Oslo Open har årlig rundt 9000 besøkende, er åpent for alle og har gratis inngang.

Både Langer og Sæther har deltatt I Oslo Open før. I år deltar de for siste gang fra sine atelierer i kunstnerfløyen. Atelierene skal bli kontorer og som for mange av Oslo kunstnere betyr det at de må finne seg nye virkesteder.

Årets Oslo Open blir derfor både en mulighet å vise frem kunsten de har skapt gjennom flere år i kunstnerfløyen, og avskjedsmarkering fra de gamle atelierene.

Langer jobber med jobber for tiden med to prosjekter: Tegneprosjeket After work there is reality er tegninger som viser scenebilder fra danse- og teaterforestillinger og stilleben.
Det andre prosjektet er mixed-media malerier med motiver fra tribal-dans.
Sæther jobber for tiden med to uttrykk.
Den ene serien er bilder som viser hvordan aldringsprosessen kan fremskyndes på stål plater. Og hvordan en helt ny fargerik og røff verden kan dukke opp når rust møter maling.
Den andre serien er mer i startfasen og består av flere elementer fra tekstil-, plast- og maleverden som settes sammen til mixed media uttrykk.

I fellesarealene blir de utstilling med fotografi, tegninger, malerier med forskjellige medier, mens de i atelierene vises arbeidsteknikker og works in progress.
Det blir tegnebord for små gjester og lett servering.

Langer og Sæther deltar på Olso Open 2017
Sted: Kunstnerfløyen
Adresse: Dælenenggata 4
Dato: Søndag 23. april 2017
Tid fra: 12:00
Tid til: 18:00
Kategori: Utstilling
Epost Facebookside

Kart - Her finner du Kunstnerfløyen
Longitude: 10.774637 - Latitude: 59.925463

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kunstnerfløyen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kunstnerfløyen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon