Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Sport:

Majorstua torsdag 12. januar 2017

Gjør alvor av nyttårsforsettene! Vi hjelper deg i gang med trening og grønnere kosthold så du kan fortsette på egen hånd.

PÅMELDINGSFRIST: Mandag 9. januar

STARTHJELP FOR Å GJØRE ALVOR AV NYTTÅRSFORSETTENE - SÅ DU KAN FORTSETTE PÅ EGEN HÅND

Januar er måneden for å gjøre virkelighet av nyttårsforsettene, og mange har forsetter om å begynne å trene og spise grønnere. Våre workshops er laget for å hjelpe deg i gang så du kan fortsette på egen hånd.

På workshoppene får du inspirasjon, motivasjon, praktiske øvelser, teoretisk kunnskap og enkle og konkrete tips til hvordan du kan komme i gang med å trene og spise grønnere.

Prosjektleder og instruktør Nils Harley Boisen hjelper deg i gang med treningen. Nils er ultraløper og tidligere kampsport-utøver. Han gir deg inspirasjon, motivasjon og praktiske treningsøvelser. Det blir både øvelser i yogasal og løpetur i Frognerparken. Vi anbefaler at du bruker gummibrodder utenpå skoene og tar på deg lag med lag med klær. Løpeturen foregår i veldig rolig tempo og det er helt OK å gå innimellom.

Ernæringsfaglig rådgiver Nina Johansen hjelper deg i gang med å spise grønnere. Nina har mastergrad i samfunnsernæring, og diplom i plantebasert kosthold fra USA. Hun gir både en introduksjon til helsefordelene ved å spise plantebasert, og råd til hvordan du kan spise grønnere i hverdagen. Her får du enkle og konkrete tips du lett kan implementere i det daglige. Det er satt av god tid til spørsmål.

MATSERVERING

Du får servert et sunt og grønt måltid fra økologiske Jøndal Gård, samt frukt og te i pausene.MELD DEG PÅ I DAG!
2017 er året hvor DU kan komme i grønt supergir. Er du med? Gå inn på lenken og trykk på Bestill-knappen for å melde deg på i dag!

gronngira.no/kom-i-gang

Kom i gang med trening og grønnere kosthold!
Sted: Majorstua
Adresse: Kirkeveien 67A, 0364 Oslo
Dato: Torsdag 12. januar 2017
Tid fra: 17:30
Tid til: 21:00
Kategori: Sport
Nettside

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Majorstua
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Majorstua her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Tivoli p Grorud i Oslo