Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Buckleys Roots and Blues Joint fredag 13. januar 2017

13. januar spiller Ask Carol, Saint Kodiak og Birgitta Stone på Buckleys Roots og Blues Joint. Det blir en heidundranes festkveld!

Ask Carol:
Lenke - Les mer her
Lenke - Les mer her

Saint Kodiak:
Lenke - Les mer her

Birgitta Stone:
Lenke - Les mer her

Om bandene:
Ask Carol er et relativt nytt band fra Oslo, startet av Ask og Karoline (AKA Carol) i 2015. Deres felles fascinasjon for gitar og gitarens muligheter, sammen med mange felles musikalske referanser, førte til at de under en roadtrip i USA i 2014 bestemte seg for å starte et band. I tillegg har de med seg hver sine musikalske preferanser inn i musikken, og alt dette er med på å farge både tekst og musikk de selv skriver. Ask sin lidenskap for Wilco og The Clash samt Karolines begeistring for Lauryn Hill og Robert Plant, bare for å nevne noen eksempler, blandes sammen og gjør musikken til en unik blanding av sjangre.

Musikk drevet av Karolines stødige gitarkomp og halsbrekkende solospill, sammen med Asks utfyllende, twangy Fender-gitar og toppet med Karolines karakteristiske og kraftfulle stemme. Kombiner dette med et fundament av melodisk teft og sterke låter, som oftest underbygd av et solid komp av bass og trommer, og man har Ask Carol. Du finner elementer både fra popverdenen, rocken, blues og americana i deres musikk, og hvis man spør folk som kjenner dem hvilke sjanger de spiller, pleier svaret å være: Dont ask me, Ask Carol!. De må nesten oppleves selv, for å forstå hva vi snakker om.

I mai 2016 var de på sin første utenlandsturné i Sør Korea, og nå er de klare for å innta Buckleys-scenen. Dette blir en gylden mulighet til å se Ask Carol med fullt band, før de drar videre på en turné i Filippinene i februar.

Karoline Strømshoved, gitar/vokal
Ask T. Borgen, gitar/kor

cc:100,-
www.ticketmaster.no

Ask Carol
Sted: Buckleys Roots and Blues Joint
Adresse: Lille Grensen 7, 0159 Oslo
Dato: Fredag 13. januar 2017
Tid fra: 22:00
Kategori: Musikk
Epost Nettside

Kart - Her finner du Buckleys Roots and Blues Joint
Longitude: 10.740901 - Latitude: 59.913878

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Buckleys Roots and Blues Joint
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Buckleys Roots and Blues Joint her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon