Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Ullern kirke søndag 10. november 2013

GOSPEL N SOUL i Ullern kirke

Søndag 10. november klokken 18.00 inviterer Bestum Stasmusikk til konsert i Ullern kirke med New Orleans vokalisten Tricia Boutté og koret Vestre Aker Dusjlag. Med gospeltoner og medrivende rytmer fra New Orleans blir det en kveld hvor publikum neppe vil klare å sitte stille.

Bestum Stasmusikks årlige høstkonsert med gjesteartister har vært et lokalkulturelt innslag i mange år. I år er temaet gospel og vi har vært så heldige å få med den fremragende New Orleans- sangeren Tricia Boutté.

Tricia som kommer fra en kjent musikerfamilie i New Orleans har samarbeidet med størrelser som Ellis Marsalis, Harry Connick jr. og Fats Domino. Her i landet har hun sunget med Ytre Suløens Jazz-ensemble og har gitt ut platen Way down Yonder sammen med dem. Tricia har deltatt på jazzfestivalene i Molde, på Kongsberg og i Oslo i en årrekke. Hun har også sunget med Kari Bremnes. Tricia Boutté er i dag bosatt i Norge.

Koret Vestre Aker Dusjlag er en glad gjeng med et variert repertoar som bl.a. har sunget med Magnolia Jazzband. De har også tidligere holdt konsert sammen med Stasen. Med sin erfarne og inspirerende dirigent, Kristin Groven Holmboe, er Dusjlaget en fryd for øret enten de fremfører klassiske stykker eller jazzinspirert musikk.

Bestum Stasmusikk – kjent som Stasen - er et underholdingskorps i lokalmiljøet på Bestum. I 25 år har de spilt marsjer, svisker, storbandmusikk og lette klassiske stykker med stor spilleglede. De opptrer i mange sammenhenger som idrettsarrangement, fødselsdager, 17. mai tog og jubileer - og tar gjerne nye oppdrag. Dirigenten, Stian Omenås, er en ettertraktet jazzmusiker og komponist og har løftet Stasen til nye høyder.

”Om du finner veien til Ullern kirke den 10. november lover vi at du skal få oppleve et musikalsk lyspunkt i høstmørket”, sier Eva Bjørnsborg, konsertansvarlig i Bestum Stasmusikk.

Billetter koster 150 kroner og kan kjøpes ved inngangen, barn gratis.


Les mere om:
• Tricia Boutté http//:www.teedyworld.com/home/html

• Vestre Aker Dusjlag http//:www.klubbinfo.no/vad/index.html

• Kristin Groven Holmboe http//:www.online.no/~kgholm/kgholm.htm

• Stian Omenås http//:www.stianomenaas.wordpress.com

• Bestum Stasmusikk
http//:www.stasen.org


GOSPEL N SOUL i ULLERN KIRKE
Sted: Ullern kirke
Adresse: Holgerslystveien 22, 0280 Oslo
Dato: Søndag 10. november 2013
Tid fra: 18:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Ullern kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Ullern kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo