Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Sport:

Oslo Sentrum torsdag 3. mai 2012

Torsdag 3. mai lanseres boka Liverpoolhelter ført i pennen av Ragnhild Lund Ansnes. Sammen med Alan Kennedy og Phil Thompson vil forfatteren fortelle om og signere boka på Tanum Oslo City fra kl 16.00.

Forlagets bokomtale: Hvordan er det å være menneske i den engelske toppfotballen? Portretter av 14 nøye utvalgte store Liverpool FC-helter fra de siste 50 årene av den verdensberømte klubbens historie. Som aller første kvinne noensinne har Ragnhild Lund Ansnes fått har fått et unikt innblikk i miljøet rundt Liverpool Football Club og kommet tett på mange av de største legendene. Aldri før har så mange markante Liverpool-profiler åpnet seg på denne måten i ei bok.Mange spennende og interessante tematiske portretter er klokt og systematisk satt sammen for å vise ulike sider av hvordan enkeltmennesket i fotballen har det og hvordan toppfotballen har endra seg. Du møter Kevin Keegan, Robbie Fowler, Bruce Grobbelaar, Ian Rush, Phil Neal, Tommy Smith, Phil Thompson, David Fairclough, John Barnes, Ian Callaghan, Roy Evans, Alan Kennedy, Jamie Carragher og Steve McManaman. Liverpoolhelter er en varm, ærlig, inspirerende og unik bok som tegner en serie levende og sterke portretter. Boka er den aller første offisielle klubboka fra Liverpool FC om legendene på norsk. Liverpool Football Club er valgt fordi klubben har rundt 24 millioner fans fra hele verden og mange hundretusen av disse er nordmenn.

Møt Liverpoollegendene Alan Kennedy og Phil Thompson
Sted: Oslo Sentrum
Adresse: Stenersgata 1
Dato: Torsdag 3. mai 2012
Tid fra: 16:00
Tid til: 16:00
Kategori: Sport
Epost Nettside

Kart - Her finner du Oslo Sentrum
Longitude: 10.752215 - Latitude: 59.912392

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Oslo Sentrum
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Oslo Sentrum her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Meditasjon