Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Medisinsk yoga og mindfulness Oslo tirsdag 29. november 2022

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus i en travel hverdag? På dette kurset lærer du om både mindfulness og MediYoga, begge anerkjente metoder for å skape overskudd og balanse. Kurset går om ettermiddagen, midt i Oslo sentrum, en deilig avstressende pause etter jobb.

Kurset har fokus på stress og stressreduksjon og er en blanding av teori, dialog og praktiske øvelser. Du vil få innsikt i hva mindfulness går ut på og hvordan bruke metoden til hjelp i hverdagen. Du vil lære mange meditasjoner og teknikker for å trene oppmerksomheten på måter som kan hjelpe deg å bli mindre påvirket av stress og ubehag, leve mer i øyeblikket, og lettere finne ro og overskudd i en travel hverdag. Møte vanskelige tanker og følelser med mer aksept og medfølelse. Være din beste venn også i utfordrende tider. Øvelsene kan også fremme konsentrasjon, intuisjon og kreativitet.

Yoga øvelsene valgt ut for dette kurset har fokus på å skape energiflyt og avspenning for rygg, skuldre, nakke, hofter. Dette er øvelser som i seg selv kan frigjøre muskelspenninger, fremme avspenning, balanse og harmoni. Øvelsene blir instruert etter mindfullness prinsipp og hjelper deg bli bedre kjent med kroppen din. Vi vil også utforske øvelser som lett kan integreres i hverdagen.

Anbefales til deg som er interessert i å lære om mindfulness og medisinsk yoga, med øvelser som kan hjelpe deg å finne ro i en stressfull hverdag. Kan hjelpe ved stressrelaterte lidelser som rygg / nakke plager, søvnløshet, hodepine, pustevansker, indre uro m.m.

Kurset er også for deg som trenger et pusterom i hverdagen der du kan finne ro og lade opp batteriene. Mindful guidet lyd meditasjon med gong og andre mediative instrumenter blir tilbudt på de fleste av samlingene. Det har vært et populært innslag fra tidligere kursdeltakere. Mange opplever dyp avspenning når de påvirkes av disse tonene og vibrasjonene - en deilig pause fra hverdagens stress.

For å få best utbytte av kurset anbefales det at du setter av tid til egentrening. Du vil få hjelp til å utvikle egen praksis gjennom samtaler og anbefalinger til hjemmeøvelser, litteratur, digitale hjelpemidler m.m.

Kurs start: Tirsdag 29.november kl. 17.00 -19.30
Kursdatoer: 29.11, 06.12, 13.12, 03.01, 10.01, 17.01, 24.01, 31.01
Pris kr. 4180 for 2 timer 30 min x 8 samlinger
Pensjonister, uføre, studenter og arbeidsledige får 10 % rabatt og 5% til tidligere kursdeltakere - (NB: Det blir bare gitt en type rabatt).

Kursholder: Eva Edwin, MediYoga lærer og terapeut, mindfulness instruktør, hypnoterapeut, spesial sykepleier og høgskolelærer. Du kan lese mer om Eva her: Les mer her - Ekstern lenke

For mer informasjon/påmelding se nettsiden eller send en mail til kursleder Eva Edwin (eva.edwin@gmail.com)

Du er hjertelig velkommen!

Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress - tirsdag ettermiddag - 8 ggr. á 150 mi
Sted: Medisinsk yoga og mindfulness Oslo
Adresse: Dronningensgate 23, 0154 Oslo
Dato: Tirsdag 29. november 2022
Tid fra: 17:00
Tid til: 19:30
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Medisinsk yoga og mindfulness Oslo
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.747098 - Latitude: 59.911339

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Medisinsk yoga og mindfulness Oslo
Mindfulness og MediYoga: Kurs ... onsdag 30. november 2022

Legg inn arrangement ved Medisinsk yoga og mindfulness Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo