Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Https://operatilfolket.ticketco.events/no/nb/e/oslo_operafestival__loerdagsopera__faust_utdrag lørdag 24. september 2022

Velkommen til sesong 18. av Lørdagsopera på Gamle Raadhus Scene. Vi gleder oss til å se deg. Dørene åpner kl 14.30. Konserten begynner kl 15.30.

Dagens program

I operaen FAUST med musikk av Gounod og libretto av Barbier og Carré, møter vi den aldrende Faust som selger sin sjel til den utspekulerte Mephisto (djevelen) for en gang til å få oppleve ungdom, kjærlighet og ekstase. I denne kortversjonen fokuseres historien rundt den intense kjærlighetshistorien mellom Faust og den vakre uskyldige Marguerite. Denne historien utvikler seg til et trekantdrama som også involverer Faust´s rival den unge Siebel.

Operaen som tar utgangspunkt i Goethes verdensberømte teaterstykke med samme navn, hadde urpremiere i 1869 i Paris og ble snart populær over hele verden. Med sin vakre musikk og intense handling, står den f.eks. fortsatt på listen med de ti mest spilte operaverk på The Metropolitan Opera i New York.

Medvirkende

Regi – Einar Bjørge
Faust – Simen Bredesen Hørthe
Marguerite – Synne Vinje
Méphistophélès – Jørgen Magnus Haslum
Siébel/Marthe – Christina Jønsi
Klaver – Dorina Komani
Varighet ca. 1,5 timer.

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)
Det er lurt å møte opp når dørene åpner og reservere plass. Halve salen er allerede reservert til alle som har sesongkort.
Er det utsolgt, ta kontakt på sms samme dag og hør om vi klarer noen ekstra plasser. Send sms til 95 23 24 01.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca 2000 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 5

Oslo Operafestival – Lørdagsopera – Faust (utdrag)
Sted: Https://operatilfolket.ticketco.events/no/nb/e/oslo_operafestival__loerdagsopera__faust_utdrag
Adresse: Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1
Dato: Lørdag 24. september 2022
Tid fra: 15:30
Tid til: 17:00
Kategori: Konsert
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Https://operatilfolket.ticketco.events/no/nb/e/oslo_operafestival__loerdagsopera__faust_utdrag
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Https://operatilfolket.ticketco.events/no/nb/e/oslo_operafestival__loerdagsopera__faust_utdrag her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo