Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Sport:

Aker Brygge Marina lørdag 27. august 2022

På lørdag 27. August kl.16:00-18:00 går årets VM i DØDS av stabelen på Rådhusplassen i Oslo. Vi møter 30 Dødsere, 24 menn og 6 kvinner, fra USA, Tyskland, Frankrike, Spania, Sverige, Finland, Danmark og Norge som i hele sommersesongen har kjempet seg til
finaleplasser gjennom The Døds World Series. “Dødsing har aldri vært mer populært. Det har rett og slett eksplodert internasjonalt, og i år forventer vi mellom 5-10.000 publikummere” - sier sportssjef Stine Brun Kjeldaas.

I fjor lanserte IDF tv-serien «Døds or Die» som følger de største norske dødseprofilene på vei til VM. Nytt av i år er Youtube-showet “Home of Døds”, et ukentlig nyhets show om alt som rører seg i Dødseverden. TV-serie, Youtube show og annet innhold kan sees på IDF sin Youtube-kanal: fLes mer her - Ekstern lenke

Årets arrangement har en kvalifiseringsrunde på poeng og etter det blir det «battle format» hvor 8 går videre til en kvartfinale og må slå ut hverandre til man sitter igjen med en vinner. Billetter kjøpes på Ticketmaster. Det vil også være et gratis publikumsområde på rådhusplassen.

VM i Døds 27.August på Rådhusplassen i Oslo
Sted: Aker Brygge Marina
Adresse: Oslo
Dato: Lørdag 27. august 2022
Tid fra: 15:00
Tid til: 18:00
Kategori: Sport
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Aker Brygge Marina
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.732802 - Latitude: 59.910732

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Aker Brygge Marina
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Aker Brygge Marina her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo