Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Tantrasenteret i Oslo mandag 15. august 2022

Hjertelig velkommen på en energifylt og fantastisk Reiki workshop!

Har du lyst til å prøve Reiki?
Har du Reiki i hendene og har lyst til å ta det opp igjen?
Har du Reiki i hendene og bruker det hver dag?
Denne workshopen passer for absolutt alle!

Du får Hjerteinnvielse, vi tester ut Reiki på hverandre og det blir gode delingsrunder og gruppereiki til slutt.
Vi forholder oss til de enhver tid gjeldende restriksjoner.

PÅMELDING:
Maks 15 plasser:) Vær rask!
Pris 200,-

Påmelding: Vipps 200,- til 90507986, skriv MAILADRESSE - og REIKI/IKKE REIKI (om du har gått på reikikurs eller ikke) i meldingen på vips.
Har du ikke vips så betaler du 200,- til kontonummer 1503 03 19963, og sender kvittering på mail til post@reikiheltenkelt.no med navn, adresse og mobil og om du har gått på reikikurs eller ikke. Pengene er ikke refunderbare eller overførbare til neste Workshop. Er det ikke plass får du pengene tilbake. Arbeidsledig, permittert, AAP, uføretrygdet, student? Innmari dårlig råd. Halv pris. (send meg sms på 90507986)

HVORFOR WORKSHOP:
En workshop er en fantastisk mulighet til å bli kjent med reiki, til å teste det ut og kjenne virkningen! Óg en fantastisk mulighet til å starte opp igjen med å starte opp igjen hvis du har latt verktøyet ligge noen år. Og selvsagt en fantastisk mulighet til å praktisere reiki - sammen med andre. Har du reiki i hendene eller lurer du på hva reiki er og vil finne ut mer før du melder deg på kurs? Da er du hjertelig velkommen på et fyrverkeri av en reiki workshop. Alle retninger hjertelig velkommen.
Vi gir hverandre reiki, prater om reiki, om livet, om bevissthet. Jeg gir hjerteinnvielser, vi gjør en kort meditasjon, vi behandler hverandre og det blir gruppereiki: Alle får fem minutters behandling av de andre, i gruppa. Kveldens høydepunkt. Råsterkt.

KURS MÅ TIL:
Har du ikke gått på reikikurs er det fint å komme på en workshop og prøve reiki. En workshop er en prøvesmak på dette fantastiske verktøyet. Det erstatter likevel ikke et kurs. Du må gå på kurs for å få reiki i hendene og etterpå vil også workshopene bli så mye sterkere.

HVA ER REIKI:
Reiki er verdens enkleste healingteknikk, gir nye krefter, dyp healing og sterk åndelig og personlig vekst. Absolutt alle kan lære reiki. Reiki er superenekelt å bruke. Reiki er et fantastisk verktøy for å ta vare på deg selv. I Reiki Network som jeg tilhører er det å behandle seg selv med reiki det aller viktigste. Det begynner med meg.
På www.reikiheltenkelt.no finner du kurs og mer informasjon om reiki.
Har du først gått på Reikikurs blir aldri reiki borte. Du kan når som helst begynne å praktisere igjen. Da er en workshop tingen! Ta gjerne med deg noen du tror kan ha nytte av reiki.

LIV SEIFF:
Reikimesterlærer utdannet i The Reiki Network, som jobber i Usui/Hayashi/Takata-tradisjon. Med sin vitalitet, sitt sterke nærvær og rå energi er Liv Seiff en dyktig og underho

Reiki Workshop med Liv Seiff - helt magisk
Sted: Tantrasenteret i Oslo
Adresse: Sagveien 28
Dato: Mandag 15. august 2022
Tid fra: 17:30
Tid til: 20:30
Kategori: Forskjellig
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Tantrasenteret i Oslo
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.744834 - Latitude: 59.912396

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Tantrasenteret i Oslo
Workshop i tantrisk massasje f... lørdag 1. oktober 2022
Fullmåne workshop i Tantrisk ... fredag 7. oktober 2022

Legg inn arrangement ved Tantrasenteret i Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo