Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Tantrasenteret i Oslo lørdag 13. august 2022

Pris: 2400,-
Påmelding: www.livseiff.com
Reiki 1 kurs er et morsomt og lærerikt kurs der du får reiki i hendene og lærer å behandle deg selv og andre med Reiki. Du lærer hva reiki er og reikis historie. Vi snakker om energi, chakraer og hvordan ta godt vare på seg selv Det blir gode delingsrunder, i tillegg til mange praktiske og avslappende øvelser. En fantastisk gave til deg selv og omgivelsene dine. Du lærer essensen av Reiki: Å gi deg selv en egenbehandling.
Er du klar for forandring? Meld deg på Reikikurs!
Pris: 2400,-
Påmelding: www.livseiff.com
Reiki gir nye krefter, dyp healing, styrker immunforsvaret, gir bedre helse, dyp hvile og avslapning, indre ro og sterk åndelig og personlig vekst. Det er en fantastisk måte å ta bedre vare på fantastiske deg, og bli enda mer av den du er. Reiki er som en ladestasjon, utrolig godt i en hektisk hverdag. Når du har det godt har alle rundt deg det godt. Derfor er det aller viktigste i Reiki egenbehandlingen. Å behandle seg selv med reiki. En gyllen times bading i reiki hver dag eller så ofte du har muligheten. Du kan også bruke Reiki på andre, på dyr, planter og maskiner.
Reiki er verdens enkleste healingteknikk: Superenkelt å lære, superenkelt å bruke. Reiki passer for absolutt alle - og varer livet ut. Du trenger ingen forkunnskaper eller spesielle evner. Reiki er heller ingenting du er født med eller kan lese deg til. Reiki må aktiveres. På Reiki 1 får du fire innvielser som gjør reiki permanent.
Reiki ble startet av Mikao Usui i Kyoto i 1922 og brakt til vesten av Chujiro Hayashi og Hawayo Takata. I dag er det millioner av utøvere over hele verden.
Kursavgiften er ikke refunderbar, ved sykdom eller symptomer kan du flyttes til neste kurs (max to ganger). Ved avlysning er kursavgiften kun refunderbar hvis avlysningen ikke er Covid-19 relatert.

Reiki 1 kurs 13 og 14 august 10-17
Sted: Tantrasenteret i Oslo
Adresse: Sagveien 28
Dato: Lørdag 13. august 2022
Tid fra: 10:00
Tid til: 17:00
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Tantrasenteret i Oslo
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.754323° - Latitude: 59.929573°

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Tantrasenteret i Oslo
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Tantrasenteret i Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo