Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Kulturkirken Jakob søndag 28. august 2022

– en meditativ, musikalsk reise der du bades i tonene og vibrasjonene til urgamle instrumenter

Velkommen til en nydelig musikalsk og meditativ opplevelse i Oslos vakreste hus; Kulturkirken Jakob. Kulturkirken Jakob er et helt unikt hus og en fantastisk ramme for meditative konserter som Sacred Sound og denne kvelden blir garantert spesiell med vakker lyssetting til Gongenes magiske toner.

All inntekt vil doneres til frivillige prosjekter som jobber for barn og unge i Oslo! Du kan også donere ekstra om du ønsker på Vipps til #17089, Medisinsk Yoga Øst, husk å merke innbetalingen «Barnogunge». Det er mange flotte tiltak i Oslo som jobber med inkludering, arbeidstrening, gratis kulturaktiviteter, og for at barn og unge skal få en bedre hverdag gjennom lek, læring og sosial samhandling. Målet er å samle inn minst 100 000 kr gjennom denne konserten og donere inntekten til frivillige organisasjoner som trenger økonomisk støtte.

Nå har du en unik sjanse til å være med å bidra!

Konserten er en indre reise der du bader i tonene og vibrasjonene til instrumenter som er designet for å åpne energistrømmene i kropp og sinn, gi stabilitet og dyp indre balanse. GongMesterne Anne Siri Langelandsvik og Eva C.. Hildal spiller de urgamle instrumentene Gong, syngeboller, krystallskåler, shruti-box, klokkespill og andre perkusjon-instrumenter og synger intuitivt. Gongenes overtoner, kraftfulle vibrasjoner og harmoniske lydbilde tar deg bortenfor tanker og inn i en meditativ tilstand der fysiske og følelsesmessige blokkeringer kan løses opp og kroppens selv-legende system fungere optimalt. De fleste opplever at tid og rom forsvinner, at kroppen re-settes og lades, en dyp form for avspenning og meditasjon. «I hvilen restituerer du og kommer i kontakt med det som virkelig er viktig for deg. Hvilen gir rom for refleksjon, til å stoppe opp. Hvile gir deg overskudd til å nyte, å gi, og å få til mer av det som betyr mest for deg, en følelse av harmoni, tilstedeværelse og ro. Alle fortjener å hvile.» Konserten er meditativ og du kan velge om du vil ligge eller sitte under konserten. Ta med liggeunderlag, pledd og gjerne en pute eller to til å ha under hodet og knærne, eller pute til å sitte på og pledd å ha over deg dersom du vil sitte.

«I have never heard anyone play the gong so completely before. You and the gong where like one, like there was no separation, I believe this is a great gift you have.» Elisabeth Engquist, Founder MediYoga international

Varmt velkommen!

Sacred Sound meditativ konsert til inntekt for Barn og Unge i Oslo!
Sted: Kulturkirken Jakob
Adresse: Hausmanns gate 14
Dato: Søndag 28. august 2022
Tid fra: 18:30
Tid til: 19:30
Kategori: Konsert
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Kulturkirken Jakob
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.724020 - Latitude: 59.916010

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kulturkirken Jakob
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kulturkirken Jakob her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo