Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Musikk:

Cosmopolite scene onsdag 14. desember 2022

Harlem Spirit of Gospel er koret som får publikum til å reise seg sammen for å synge og danse til livsbejaende gospelmusikk.

- Det fungerer i alle land, sier grunnleggeren av koret Anthony Morgan, og som snakker av erfaring fra turneer med koret i alle verdens hjørner.

I år er bandet på turne med Oprah Winfrey, før de skal fremføre rundt omkring i Europa senere på året. I ti år har koret vært på utsolgte turneer og møtt et bergtatt publikum hvor enn de opptrår.

The Harlem Spirit of Gospels spirituelle leder er Pastor Reene F. Washington Gardner av Memorial Baptist Church i Harlem, New York. Multitalentartisten og leder av koret, Anthony Morgan, hadde en drøm om å bringe sammen de utallige gode gospelsangerne i Harlem for å synge og utføre gospelmusikk og spre evangeliets budskap over hele verden.

Koret er med sine håndplukkede sangere kjent for er å trollbinde publikum med sine unike stemmer, sterke tilstedeværelse og sjelfulle musikalske arrangementer. Det Grammy-nominerte koret krysser en rekke musikalske sjangere, og synger i tillegg til tradisjonell gospel også sanger fra jazz, pop og RogB.

Sangernes forbløffende musikalske gaver har gitt dem muligheten til å opptre med svært mange kjente artister. Blant dem er Stevie Wonder, Diana Ross, Cindy Lauper, Aretha Franklin, Christina Aguilera, Ray Charles og Nelly Furtado.

Disse unike og håndplukkede stemmene som utgjør koret tar med seg sin kjærlighet til Gud og lidenskap for musikken med seg på scenen. The New Pittsburgh Courier skriver i sin anmeldelse fra en konsert:

«Morgans Inspirational Choir of Harlem fremførte salmer og gospel som etterlot seg et trollbundet publikum. Richard Smallwoods «Total Praise» ga publikummerne tårer i øynene av den vakre fremførelsen».

Harlem Spirit of Gospel
Sted: Cosmopolite scene
Adresse: Vogtsgate 64
Dato: Onsdag 14. desember 2022
Tid fra: 19:00
Tid til: 23:30
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Cosmopolite scene
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.765718 - Latitude: 59.936127

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Cosmopolite scene
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Cosmopolite scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo