Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Herr Nilsen fredag 26. august 2022

Vi skulle starte året med GHALIA VOLT. Hennes eneste konsert i Norge 2022. Slik ble det ikke, men vi fikk en ny sjanse. Fredag 26.august spiller Ghalia Volt på Herr Nilsen for Østkanten Bluesklubb.

Konsertstart kl. 21.00. Billetter inkl. avg. kr. 300,- / medlemmer NBU kr. 250,- på TicketCo.

Det er simpelthen umulig å komme utenom Ghalia Volt. Ghalia Volt er en blues-stjerne. Den unge kvinnen er sanger, låtskriver, gitarist og dobro-spiller, og for henne dreier det seg om the blues, som hun dyrker, og det gjør hun forrykende godt.

Ghalia Volt, hvis opprinnelige navn er Ghalia Vauthier, er født og oppvokst i belgiske Bruxelles, hvor hun for bare seks år siden levde av å være gatemusikant. Hun fikk mye oppmerksomhet på seg selv og sin musikk med utgivelsen av det solide, varierte og kritikerroste debut-album Let the Demons Out i 2017. Albumet, som Ghalia Volt spilte inn sammen med det legendariske New Orleans-band Mama’s Boys, er sterkt farget av de forskjellige musikalske inntrykk, som man finner i hennes amerikanske hjemby, New Orleans. Hit flyttet Ghalia Volt for noen år siden, tiltrukket som hun var av blues musikken og musikkscenen i” The Big Easy,” som byen også kalles. Ghalia Volt kan faktisk betegnes som strømførende, for alt som hun rører ved musikalsk, utstråler elektrisitet og energi, uansett om det er langsomme eller hurtige låter.

I 2021 grov den begavede vokalist, låtskriver og gitarist Ghalia Volt enda dypere ned i de amerikanske sydstatenes rike musikk-gryte. Hennes splitter nye LP, Mississippi Blend, smaker av Mississippi hill country blues, og er innspilt i den nordlige del av Mississippi. Ghalia Volt ville at albumet skulle innspilles i et bestemt studio, nemlig i den prisvinnende producer og musiker Jim Dickinsons Zebra Ranch Studios, som ligger i Coldwater, Mississippi. Her har man en visjon om old-school plateproduksjon, og mange store Mississippi hill country blues-musikere som R. L. Burnside og T. Model Ford har benyttet seg av Jim Dickinson. Jim Dickinson døde i 2009, men hans studio drives videre. Hans to sønner Luther and Cody Dickinson – som begge er medlemmer av det veletablerte blues band North Mississippi Allstars – er godt kjent her, noe som Ghalia Volt nøt godt av i innspillingsprosessen. Men Ghalia Volt var og er på ingen måte „starstruck “. Hun har både punk attitude og karisma, og så kan hun gjøre mange ting som sanger, låtskriver og gitarist. Hun har fot på bluesmusikken, vet hvor den og hun selv kommer fra. Høy som lav, kjente som ukjente, musikere, producere, andre musikkfolk og mennesker i det hele tatt. Og det er noe som ligger dypt, merkbart og hørbart i musikken på Mississippi Blend. Musikerne er av høy kvalitet, men ingen rangerer høyere enn andre, for det var teamwork det dreide seg om, da Mississippi Blend ble laget. Bassisten Dean Zucchero og gitaristen Smokehouse Brown fra Mama’s Boys var kjernen under innspillingene. Hver dag kom det dess

GHALIA VOLT
Sted: Herr Nilsen
Adresse: C.J.Hambros plass 5
Dato: Fredag 26. august 2022
Tid fra: 21:00
Tid til: 23:30
Kategori: Konsert
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Herr Nilsen
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.740911 - Latitude: 59.915298

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Herr Nilsen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Herr Nilsen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo