Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Kikutstua lørdag 14. mai 2022

Yoga i Nordmarka rekker kun å holde to helgekurs før bestyrerparet som slutter må rydde og vaske ut etter 25 års drift - Grip sjansen!

Åpen påmelding Yoga i Nordmarka 2022 på Kikutstua:
fredag 13.mai kl 1800 - søndag 15. mai kl 1330

fredag 20. mai kl 1800 - søndag 22. mai kl 1330

De fleste grupper som har besøkt Yoga i Nordmarka kursene,
bedrifter eller private, peker nettopp på den unike komboen med yoga inne og ute, friluftsliv, vertskapet på Kikutstua og den gode maten de får servert. Etter 14 års samarbeid mellom Yoga i Nordmarka og Kikutstua er det siste våren med dette kurskonseptet. Ane og Knut-Arne slutter som vertskap etter 25 år.

Avskjermet fra hverdagen på Kikutstua er den ene stua gjort om til yogarom med matter, tepper og puter ferdig innredet til avspenning og yogaøvelser. Vi bruker kano og kajakk til øyene ute i Bjørnsjøen og praktiserer pusteøvelser og meditasjon her ute.

På kurset får du en innføring/fordypning i klassisk yoga i naturskjønne omgivelser med rom og tid til å fokusere på deg selv. Kroppen tilføres styrke, smidighet og avspenning gjennom yoga, samt et sunt kosthold. Maten er hjemmelaget og basert på gode råvarer. Vi benytter anledningen til å praktisere utendørs så mye som været tillater.

Under dagene på Kikut vil det også bli en del egentid. Dere kan benytte dere av de ulike aktivitetene Kikut tilbyr, som kano-, kajakk- og sykkelutleie, klatrevegg og bading i tillegg til mangfoldige turmuligheter.
PÅMELDING og mer informasjon på www.yogainordmarka.no eller ring Elizabeth på 45218896 eller send mail emlyseng@gmail.com.

ÅPEN PÅMELDING YOGA I NORDMARKA SOMMERKURS MAI 2022 PÅ KIKUTSTUA
Sted: Kikutstua
Adresse: Kikutstua, Nordmarka, 0890 Oslo
Dato: Lørdag 14. mai 2022
Tid fra: 07:00
Tid til: 21:00
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Kikutstua
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.715480 - Latitude: 59.917978

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kikutstua
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kikutstua her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo