Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Kongens gate 16A lørdag 5. mars 2022

Utestemme består av 4 individuelle workshops som holdes i mars og april. Bli med på en eller alle fire. Innhodlet i hver workshop kommer til å varierer fra gang til gang.

---

Vår egen stemme er et utrolig interessant verktøy og instrument! En stor del av vårt uttrykk skjer gjennom stemmen og derfor er stemmen et sentralt knutepunkt for hvordan vi er, har det og hvordan vi deltar i livet. Vår kultur og våre omgivelser påvirker hvordan vi tillater oss selv å uttrykke oss. For eksempel, en italiener har et helt annet forhold til det å vise følelser og det å være høylytt enn det vi nordmenn er opplært til. Uttrykket innestemme er et kjent norsk begrep som vi ble lært som barn. Selv om det er fint å ikke ha skrikende unger rundt oss 24/7 så er det noe i oss mennesker som blir undertrykt når det insisteres på at vi kun prater innen for et begrenset volum. Med andre ord, vi folk har behov for å være dynamiske, også når det kommer til lyd og uttrykk! Og det er mye vitalitet, kreativitet og energi som slippes løss når vi slipper oss løs gjennom stemmen.
Utestemme er en workshop som skjer lørdagene 5.3.12.3.19.3 og 2.4 Bli med på en eller alle 4 hvis du vil. Her får du muligheten du får muligheten til å utforske og leke med din egen stemme gjennom sang, stemmeteknikk, nada yoga, østlig kampsportteknikk og mer. I kurset vil du få muligheten til å lære teknikker og øvelser fra de ulike tradisjonene som du kan ta med deg å praktisere når og hvor som helst videre. Men dette kurset handler ikke bare om det stemmetekniske, det handler også om det å uttrykke seg og å ta plass. Det handler om å møte seg selv i prosessen med å uttrykke seg. For eksempel, hvorfor blir mange usikre og stressa når de synger eller prater forran et publikum? Og hva gjør vi for å håndtere denne indre motstanden og disse emosjonene slik at de ikke regjerer over vår atferd, selvbilde og evne til å uttrykke oss? Vi kommer til å utforske hvordan vi kan bruke stemmen for å løse opp i indre spenninger, og hvordan stemmen er et potent verktøy for å bli tryggere og stødigere i oss selv.

----

Worshoppen egner seg for deg som vil:
- Lære deg å synge.
- Løse opp i indre spenninger gjennom stemmebruk.
- Lære deg teknikker for å bruke stemmen som et meditativt og transformativt verktøy.
- Bli mer komfortabel med å ta plass.

---

Praktisk info:

Workshoppen skjer på disse fire lørdager: 5, 12, 19, mars og 2 april. Klokken 14.00 til 16.00

220,- for dropin
750,- for alle 4 workshoppene.

Kun 15 plasser pr. worshop.
Book ved å vippse til 528652. Bindene påmelding.

Ta med komfortable klær og en vannflaske. Ta også med et skjer eller lignende for bind for øynene.
Kongensgate 16A

----

Om lære

Utestemme - en workshop hvor vi utforsker stemmens kraft og uttrykk
Sted: Kongens gate 16A
Adresse: Kongens gate 16A
Dato: Lørdag 5. mars 2022
Tid fra: 14:00
Tid til: 16:00
Kategori: Forskjellig
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kongens gate 16A
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kongens gate 16A her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo