Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Utstilling:

S9 Galleri lørdag 5. mars 2022

Cliff Kibuuka er en internasjonal artist, født 1980 i Kampala, Uganda. Han har en bachelorgrad i kunst fra Makerere-universitetet i Kampala (2005), og bor delvis i Kampala, delvis i Oslo. Han er artist på heltid på femtende året.

Gjennom årene har Kibuuka utviklet en særegen malerstil ved å bruke oljefarger på lerret ved hjelp av en palettkniv. Han er kjent for sine livlige farger som fanger landskap rundt Øst-Afrika; for det meste slumområder, markeder, uteliv og fiskebåter. Han har, med suksess, funnet en nisje i den klassiske landskapsmalerkunsten, og har skilt seg ut som en av svært få kunstnere som fortsatt jobber med avtagende oljemalerkunst på det afrikanske kontinentet.

De siste fire årene har han reist gjennom Norge og har blitt betatt av landskap, værmønstre og farger. Dette kulminerte etter hvert til en kunstutstilling i Norge (2019). Utstillingen kalt: MY ODDYSEY UGANDA – NORWAY var et forsøk på å fange det norske landskapet på en ny måte. Levende/dristige farger, og kontraster som uunngåelig ga et snev av Afrika til hvert maleri (bemerket de fleste av utstillingsgjestene). En oppfølgingsutstilling ble holdt i januar 2021 på samme sted (Galleri D6), kalt My Odyssey 2 (UGANDA – NORGE).

Cliff Kibuuka har dessuten deltatt i en rekke utstillinger i hjemlandet Uganda (Kampala), Kenya (Nairobi), Sør-Afrika og Danmark.

Velkommen til vernissage lørdag 5. mars kl. 15.00.
Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00
t.o.m. fredag 18. mars.

Cliff Kibuuka / Vernissage lørdag 5. mars kl. 15.00 - VELKOMMEN !
Sted: S9 Galleri
Adresse: Sverdrupsgt 9a, Oslo
Dato: Lørdag 5. mars 2022
Tid fra: 15:00
Tid til: 17:00
Kategori: Utstilling
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du S9 Galleri
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.764421 - Latitude: 59.920277

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - S9 Galleri
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved S9 Galleri her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo