Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Musikk:

Nynorskens hus lørdag 5. mars 2022

Korkonsert med Vox Humana

Fra farefullt mørke til lun omfavnelse kan natten bety så meget for så mange. På en reise gjennom et mangfoldig og stemningsfullt repertoar søker vi å gi publikum en ro i nattens mysterium. Fra Anna Thorvaldsdottirs flytende kontemplasjoner til Karin Rehnqvists sylskarpe rytmiske presisjon, fra Sergei Rachmaninoffs svulmende senromantikk til Anna-Karin Klockars sårbare skeivheter, og fra fullt kor til solo fløyte, utforsker Vox Humana og fløytist Ida Zalk nattens unike stemning.

Vox Humana er et kammerkor i Oslo med unge stemmer og høye musikalske ambisjoner. Korets profil er korkunst i videste forstand. Vi har egne innovative konsertprosjekter, har bidratt på tre plateutgivelser og har spilt inn to musikkvideoer. Vi elsker en utfordring og tar gjerne i bruk konsertlokalet på utradisjonelle måter. Vi liker ikke å begrense oss på sjangerfronten, og synger derfor alt fra folkemusikk til barokk, jazz, klassisk, moderne og pop. Vi er opptatt av å formidle vokalmusikk på nye måter, for å utvikle korkunsten og oss selv om sangere.

Dirigent for Vox Humana er Liv Astrid Dahl. Hun har bachelorutdannelse fra Universitetet i Oslo og Norges Musikkhøgskole, og høsten 2019 fullførte hun en mastergrad i hørelære med didaktikk og praksis ved Universitetet i Tromsø. Liv Astrid er ansatt som gehørpedagog ved Barratt Due Musikkinstitutt, kormester i RingsakerOperaen og Kvindelige Studenters Sangforenings Alumnaekor, og dirigent for ulike kor i Oslo.

Fløytist for Natt-konserten er kormedlem og sopran i Vox Humana, Ida Zalk. Ida er født og oppvokst i Minneapolis, Minnesota, og har en bachelorgrad i utøvende tverrfløyte fra St. Olaf College. Siden hun flyttet til Oslo i 2014 har hun undervist i tverrfløyte til barn, ungdom og voksne, og har nå 27 elever i skolekorps i Oslo. I tillegg til å spille fløyte, jobber hun som musikkonsulent Oslos barne- og ungdomskorforbund, Ung i Kor Oslo.

Les mer om koret her: www.voxhumana.no

NATT
Sted: Nynorskens hus
Adresse: Rosenkrantz gate 8
Dato: Lørdag 5. mars 2022
Tid fra: 19:30
Tid til: 20:30
Kategori: Musikk
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Nynorskens hus
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Nynorskens hus her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo